onsdag 10 februari 2010

Skoförvaring

Jag har kommit på att det allra bästa sättet att förvara skor man bara använder då och då, är att lägga tillbaka dem i skokartongen man fick när man köpte dem.

Det finns ju visserligen en hel del fina skoförvaringslådor att köpa från olika inredningsföretag, men det blir både billigare och mer personligt om man "pimpar" originalkartongerna.

För att göra det lite roligare i garderoben, och för att kunna skilja lådornas innehåll åt, har jag fixat till mina gamla kartonger med fina papper, band och bokstäver i chipboard (kartong). (Kan mycket väl tänka mig att överblivna tapetbitar också fungerar utmärkt att klä lådorna i, men det har jag inte provat själv.)

Ännu lättare att skilja dem åt blir det om man gör kartongen på samma färgtema som färgen på skorna.

Inte bara praktiskt, - man får en ursäkt att pyssla också!

4 kommentarer:

  1. Så har jag med gjort, det är helt klart bäst, men är man inte lika pysslig och händig som du så visar jag hellre skorna än fula kartonger :) Ska snart få ordning på dem och visa på bloggen.

    Kul att du är med i bokklubben!! Imorgon presenterar jag första boken.

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Toppen, mycket tjusigt! Jag sparar också alltid mina kartonger för att förvara skorna i.

    Även de skor jag köpte i USA kommer till Sverige i sina orginalkartonger... Jag vågar inte ens gissa hur många extra flyttlådor flyttkillarna fick packa på grund av det!

    SvaraRadera
  3. Imponerad!!
    Sitter och funderar på varför jag kastat kartongerna...
    Praktiskt och dekorativt, gillar!!

    Snart helg, Yippie!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!