söndag 22 maj 2011

Tusensköna

Tänk, så prydligt det blir bara av att man klipper gräset! Måste säga att jag tycker det är ganska meditativ syssla, så länge vädret är OK, och det har det ju varit större delen av helgen. (Fast nu har vi just haft åska och regn, rätt gott det med!)

Innan klippningen plockade jag de här små tusenskönorna i gräsmattan och satte dem i ett gammalt decilitermått. Inte för att de klarar sig så länge, men de skulle ju ändå ha massakrerats av gräsklipparen. 


9 kommentarer:

 1. De är ju så söta, men jag har bara gula saker i gräsmattan just nu...tror de kallas maskrosor;)
  Nu måste jag snart sova, jobb imorrn!

  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Jag har faktiskt lite svårt för att köra över dem med gräsklipparen. De är så söta!
  Jag har fortfarande inte löst problemet med förminskning av kort men snart så klarar vi nog det med. Har frågat Eija och får se om hon orkar med mig igen..

  Nattinatti!

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig om att det är ngt särskilt med att klippa gräsmattan. Det blir ett tydligt resultat samtidigt som man fått rensa hjärnan lite :-)

  Ha en fin dag

  SvaraRadera
 4. Tusensköna saknar jag här verkligen ifjol köpte jag "australiska tusensköna" bara för att får sommarkänslan.
  Vad fint det blev: kaminen ser ju jättebra ut. Vilka mysiga stunder ni ska ha där! Håller med dig att det ser verkligen så ut att den alltid har funnits där!
  Ha en skön måndag! Ute

  SvaraRadera
 5. så söta, brukar också plocka några tusenskönor innan gräsklipparen far fram!
  Ha en fin dag!
  Ullis

  SvaraRadera
 6. Jag håller verkligen med dej - en gräsklippning gör verkligen susen i trädgården och det ser så städat och fint ut! Tusenskönorna är fantastiska och skulle man råka klippa bort dem, så kommer de igen med full kraft!!

  Oj, oj så fin er öppna spis blev!!!!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 7. Det du gjorde sätter verkligen guldkant på tillvaron! Underbart att ta vara på alla blommor och sätta de i snygga burkar eller vaser! Kram Lotta

  SvaraRadera
 8. Så vackert du gjort det i det lilla måttet! Jag minns när jag var barn, jag blev alltid så förtvivlad när pappa klippte gräset och körde över alla små bellis. Jag försökte springa före honom och rädda det som räddas kunde, eller hitta överlevande i klippet, men oh, det var trauma varje gång.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!