fredag 1 juli 2011

Salvia och semester

Klockan 15.00 idag började semestern, hurra! Fem härliga veckor ligger framför mig, mer eller mindre oplanerade. Och jag som verkligen älskar oplanerad tid, när man får ta dagen som den kommer och bara vara! Nu blir det säkerligen ändå en hel del aktiviteter, som husfix, trädgårdsjobb och småturer hit och dit, men själva känslan så här innan är helt obetalbar.


I en hålighet i en gammal nedsågad äppelträdstam blommar nu en underbart lila salvia för andra året i rad. Jag hade nästan glömt att jag hade planterat den där! Måste säga att salvia är en av mina absoluta favoriter i trädgården, - den både doftar gott, är vacker att titta på och passar precis överallt och i alla sammanhang. Jag vill ha fler!

Dags att förbereda fredagsmys! (För en gångs skull har reklambranschen skapat en vettig slogan!)

7 kommentarer:

 1. Härligt med semester! Njut ordentligt!
  Gillar också stäppsalvian, har en liten planta hos mig och den vill tydligen inte bli större, men söt är den!
  Ha det skönt!
  Ullis

  SvaraRadera
 2. Härligt! Jag älskar också oplanerad tid. Kanske det kan bli tillfälle att träffas? Kanske man kan ha en träff i Tivoliparken i Kristianstad för de bloggare som vill eller utvalda inbjudna eller bara du och jag???

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Åh - vad härligt med semester! Salvia är en av mina favoriter i trädgården också, underbar idé att plantera den i ett ihåligt träd, måste se läckert ut. Önskar dig en trevlig helg som sätter prägeln på din fortsatta semester!

  SvaraRadera
 4. Hittade till din mysiga blogg härliga bilder och mysig inredning jag lägger mej som följare här ..ha ett mysigt fredagsmys !
  Monica:)

  SvaraRadera
 5. Åhh så underbart- njut nu till 100 % Kram Johnna

  SvaraRadera
 6. Trevlig semester!!

  Jag gillar det mesta som är blått;)

  Kram Marie

  SvaraRadera
 7. Så härligt!!! Önskar dig en fin semester så som du vill ha den!

  KRAM

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!