måndag 22 augusti 2011

Sommarens bästa loppis

Innan bloggträffen igår hann jag och sambon klämma in en förmiddagsloppis på idrottsplatsen i Ballingslöv. Det var utan tvekan sommarens bästa loppis, med ett rejält stort utbud både av fina prylar och möbler. Nog är det lika komiskt varje gång när startskottet går på den här typen av loppisar, när alla fullkomligt stormar in bland fynden. Då gäller det att ha vassa armbågar om man inte vill bli nertrampad och bestulen på alla fynd! 

Jag älgade på som alla andra och skyndade mig att lägga beslag på en söt liten trädgårdsbänk för ynka 20 kronor. (Jag hejar visserligen på MFF, men jag betvivlar att den babyblå färgen kommer att få vara kvar särskilt länge...)


Jag hittade också en stor fin trälår för 40 kronor, och framför näsan på en antikupphandlare norpade vi åt oss ett par jättefina skåpsdörrar i trä från 1845, som kostade fjuttiga 5 kronor styck. Vad vi ska ha dem till återstår att se, men de är så vackra så vackra!


För bara ett par kronor fyndade jag fina assietter med grön bård, tre små tefat i olika mönster och färger från GreenGate, en söt ljusgul gräddkanna från Upsala Ekeby, en lattjo liten tavla och en läcker ram. (Bara bra-att-ha-saker, eller hur?)


Slutnotan gick på under hundralappen, - då känner man sig nöjd! Som en extra bonus sprang jag på Pernilla i den allmänna röran, så det blev minsann TVÅ bloggträffar på en och samma dag för mig igår! (Fast jag får nog punktmarkera henne lite bättre nästa år, för hon hann före på en hel del fina saker, hihi!)


24 kommentarer:

  1. Grattis till fina fynd. Dörrarna var nog det bästa men den lilla tavlan var ju fin och sedan gräddkannan... Fina grejer.

    Kram Anna Vattenkanna

    SvaraRadera
  2. Vilken topp-loppis! Grymt fina fynd du gjorde. Vad är det för folk som lämnar GreenGate-tefat till loppis??? Upprörande! ;)

    Kram Hanna

    SvaraRadera
  3. OJ, vilka fina fynd och vilka priser, helt otrolig, trädgårdbänken är för söt och man kan nästan gissa sig fram vilken färg den får. ;)
    Dörrarna, wow! Alla grejer är verkligen vill-ha-grejer!
    Önskar dig en finfin kväll!
    //Ute

    SvaraRadera
  4. Det kallar jag fynd! Precis en sådan bänk är vi på jakt efter. Måste kolla om det är fler loppisar på gång.

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Ojoj vilka fina fyn! Och till en kostnad av (nästan) inga pengar alls. Jag är galet avis...

    Tack också för en jättetrevlig bloggträff i går, för mig den första någonsin. Men jag kommer mer än gärna på fler. Tack för att jag fick komma med!

    Tamara

    SvaraRadera
  6. Finfina fynd!
    Tack för träffen igår, det var riktigt kul att ses.
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  7. Vilken toppendag!

    De där prickiga tallrikarna var ju bara så söta...

    Hälsar Åsa

    SvaraRadera
  8. Att bocka armeringsmattor är inte helt jättelätt men det går. Maken gick ut till en gatlykta och böjde en bit runt den när jag hade fått för mig att jag ville ha en rund. Det funkade!
    För övrigt har vi mest raka bitar på olika sätt.

    Starten på jobbveckan kunde varit bättre men jag ska inte ägna energi åt sånt jag inte styr över. Gilla läget fokusera på det jag kan påverka.

    Kram!

    SvaraRadera
  9. Vilken loppis. det är så det ska vara.Men billiga fina saker:) Kul att du fick tag på så mycket bra att ha saker..

    Ha de, Marie

    SvaraRadera
  10. Oj,oj,oj vilka fina fynd!
    Underbar soffa!

    Ha en fortsatt trevlig kväll!

    Kram Annica - Vårt lilla bo

    SvaraRadera
  11. Så många fina fynd! Jag blir såååå avundsjuk! Varför finns inga sådana kanonloppisar här nära Örebro??! Själv gjorde jag i alla fall ett fynd i helgen. Har precis lagt ut bild på det ;)
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  12. Jag blir alldeles salig vad fina saker du lyckats fynda!! Dörrarna var ju så fina och det ska bli kul att se vad du gör med dem framöver. Gräddkannan och ramen vill ha;)

    Kram Helena

    SvaraRadera
  13. Vilka underbara fynd!!!! Dörrarna är ju mina;) Kram Johanna

    SvaraRadera
  14. Vilka fynd!! Å håller med föregående, dörrarna...woow!!
    Kram

    SvaraRadera
  15. Toppenfina fynd!

    Ha en bra dag :)

    Kram från Australien♥

    SvaraRadera
  16. Vilka fina saker du har hittat på loppis. Lycka till med fynden. Hälsningar Eva L. i Blekinge.

    SvaraRadera
  17. Oj oj oj! Vilka fynd! Dörrarna är så underbara, kan bli mycket fint av dem. På den loppisen hade jag också velat vara.

    Om du har en "ej reklam tack"-skylt kan du alltid gå in och beställa katalogen från Ikea's hemsida. Då adresseras den direkt till dig och blir således inte reklam. Det gjorde jag tidigare. :-)

    Hoppas du har en fin tisdag!

    SvaraRadera
  18. Så mycket saker för inga pengar alls, nästan iallafall. Otroligt bra, vad roligt!

    SvaraRadera
  19. Ha, ha - javisst är det en toppen loppis :) Riktigt mycket fint du fick tag i. Porslinet kom jag aldrig åt. Det var lite knöligt att kånka på mina stora korgstolar :)

    Till nästa helg kan jag tipsa om Vittsjö loppis. Där får man minsann gå in och kika före. Men det är trädgårdsdagar i Bäckaskog också - så lite svårt att välja.

    Kram till dig!

    SvaraRadera
  20. Hej Fröken Grön!

    Vilken himla fin och inspirerande blogg du har. Så rolig att läsa. Undrar om du kommer ihåg mig, Fia W. kusin Nina?? Jag bor i värmland nuförtiden jag. Ha det fint!
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  21. Åååhhh!! Avis!! Jag har fan inte gått på en enda ordentlig loppis i år, men kanske i helgen. När man ser dina fynd blir man ju inspirerad.. Gud vad roligt!! Det är ju det billiga som gör det, en loppia med fynd + fika under 100 är är optimalt!

    Hur var bloggträffen?

    KRAM

    SvaraRadera
  22. Vad mycket fint du fyndat :) Underbara bilder! Och härligt med 'bloggträffar'.

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!