måndag 20 februari 2012

Att längta en smula

Hos många av er där ute i "Blogglandia" ser jag att trädgårdssäsongen 2012 redan har startat. Det har den hos mig med. I mina drömmar ligger jag nämligen i den här stolen, sippar iste genom sugrör och njuter av mitt sköna gröna rum!


I verkligheten sitter jag i morgonrock framför brasan och väntar på att få gå och lägga mig. Hur kan  en gammal nattuggla som jag ha blivit så kopiöst kvällstrött? Det (om något) måste väl ändå vara ett ålderstecken...

P.S. Något besök på elaffären har det inte blivit idag. Jag kom på att jag ska till "Storstad" inom kort, så jag ska nog vidga mina vyer lite grann innan jag slår till. D.S.

11 kommentarer:

 1. Menar du att du längtar efter att få gå och lägga dig redan? Då är du tröttare än jag. Du får nog dra i gång lite trädgårdssysslor så du får lite ny energi.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag känner igen mig. Luften går helt ur när jag kommer hem.. men nu har jag lyckats få med en av sönerna på sena bion... hur ska det gå. Men lite hedrad fåpr jag känna mig:)

  Sov gott, Marie

  SvaraRadera
 3. Det ser ut som en dröm att få sitta och "jäsa" i den där stolen.

  Själv håller jag mina nattugglevanor i ett fast grepp. Men jag har i alla fall beslutat mig för att inte vrida runt dygnet totalt nu under lovet. Måste ju få något gjort om dagarna...

  Ha en skön kväll där framför brasan. Kram!

  SvaraRadera
 4. Tycker det låter som en helt perfekt trädgårdsdröm. Ska nog försöka satsa på något likande jag med. :-)

  Hoppas du har haft en fin start på veckan!

  SvaraRadera
 5. Här var ett så underbart väder idag att jag glömde hela vårlängtan. Solsken och -1 grad i ett vackert vinterlandskap- det var härligt!!

  SvaraRadera
 6. Det låter inte så illa framför brasan heller, om än att längtan är stor. / Anna

  SvaraRadera
 7. Åååh, vad det ser mysigt ut. Jag drömmer också om sommar och värme men SNART så!

  Kramar

  SvaraRadera
 8. Jag vill också ligga där!
  Helst länge också=))

  Det där med nattuggla funkar bara om jag sover middag nu för tiden...

  Hoppas att du är piggare nu!

  SvaraRadera
 9. Ljuvlig bild !! Jag längtar .....
  Kramar // Susanne ♥

  SvaraRadera
 10. Ja, nu är det vår! Om man kisar riktigt mycket kan man bortse från att det ligger massa vitt kvar och tänka att det nog speglar sig från ett hav istället :)
  Hoppas turen till storstan ger resultat :)Marie-Louise

  SvaraRadera
 11. Jaha...och om du skulle tröttna på att ligga där i stolen så kan jag ta över...känns rättså avlägset just nu!! Däremot känns kudden inte alltför långt borta...
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!