lördag 11 februari 2012

Lat lördag

Här skrotar jag runt i pyjamas och njuter av att det är lördag förmiddag. Av någon töntig anledning har jag dragit på mig en dunderförkylning igen, så jag kan ju alltid skylla på den om jag inte lyckas göra alltför många knop idag. 

Tulpanerna på bilden (som är från förra helgen) är tyvärr inte lika granna längre, så jag får nog åtminstone masa mig ner till affären på byn för inköp av nya. (När jag ser bilden inser jag att jag har glömt att sätta upp mormors fina gamla väggbonad efter jul. Se där, ett litet lagom projekt att sysselsätta sig med i eftermiddag!)


Nu slår det mig att Erikshjälpen öppnade för sju minuter sen. Jag kanske ska sätta lite fart iallafall... (Jag kan ju alltid vara pinsamt lat och ta bilen!)

Trevlig lördag på er!

9 kommentarer:

 1. Krya på dig Fröken Grön... februari är en besvärlig månad med förkylningar, solabstinens och allmän glåmighet. Vår mörka långa vinter börjar ta ut sin rätt... Lycka till med lopperiet.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas förkylningen ger sig snabbt. Har själv varit och fyndat massa gamla bamsetidningar till barnens förtjusning:-)
  Kram Hanna C

  SvaraRadera
 3. Lathet är en dygd...eller hur var det nu ;-)
  Hoppas du hittade några uppfriskande fynd på loppisen. Krya på sig.

  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 4. Nu kom jag på att jag har två krukor med pärlhyacinter att ta hand om.

  Hoppas din förkylning ger med sig snabbt igen. Inte kul att vara sjuk. Jag har precis varit förkyld men klarade mig hyfsat lindrigt undan tycker jag.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Förkylning, blä säger vi till det. Jag vet inte vad jag ska skylla på när det gäller min egen lathet eftersom jag inte ens är lite snuvig.

  Ser att du har ett exakt likadant fruktfat som jag. Det gröna med vågig kant. Jag har ärvt mitt efter mormor. I love it...

  Ha en fortsatt skön och lat lördag. Kram!

  SvaraRadera
 6. Bra att lufsa runt och göra inget ibland :) Hoppas det blev några fynd idag!
  KRAM

  SvaraRadera
 7. Tjena! Inte kul med förkylning! Själv har jag haft ont i kroppen idag, kanske på grund av temperaturen som växlade från -24 till -1,7 på ett halft dygn!

  Klänningen du frågade om är från Kapp Ahl men secondhandfyndad.

  SvaraRadera
 8. Så grönt och fint du har det.

  Krya på dig

  SvaraRadera
 9. Trist att höra att du är krasslig :( Hoppas på snabb bättring.

  Gott att såsa runt i pyjamas en hel förmiddag (eller varför inte en hel dag, det går lika bra det). Är man krasslig så är man...då ska man vila!

  Blåljuset. Skulle inte bli överraskad om någon nitisk granne ringer polisen för det tror att jag odlar KNARK i källaren.
  Odlar knark?!! Så heter det väl inte va ;)

  Önskar dig en frisk vecka!
  Tamara

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!