lördag 21 april 2012

Flea market

Med risk för att trötta ut er blir det nu ännu ett inlägg från vår resa, men jag lovade ju att ta er med på den fantastiska amerikanska loppisen vi besökte.

Svägerskan, som känner oss innan och utan, tog oss med till Rose Bowl-stadion (känt från amerikansk collegefotboll) i Pasadena strax utanför Los Angeles, där en gigantiskt stor flea market äger rum andra söndagen varje månad. Aldrig har jag sett dess like! Massvis med stånd fulla av antikviteter och vintageprylar, så långt ögat nådde. Och vilka grejer, sen! Kameran klickade av bilder åt höger och vänster, så här kommer ett litet bildcollage:







Jag hade kunnat spendera varenda krona på mitt resekonto här, men i en resväska som bara får väga 20 kg när man checkar in den på flyget, får man tyvärr inte plats med vad som helst. (Ett tag funderade vi nästan på att hyra in oss på en over-seas-container, hehe!) Jag köpte iallafall en plåtskylt till köket (platt och bra) och en läcker trälåda (inte så platt och bra), som ni får se en annan dag när jag har hunnit fotografera dem.

Den här loppisen kommer jag att drömma om lång tid framöver. Kanske blir det tillfälle för ett nytt besök någon gång i framtiden. Svägerskan lär ju bo kvar i Los Angeles nästa år också...

8 kommentarer:

  1. Alternativet är att chartra ett eget flygplan! Vi drar ihop ett loppisgäng och drar dit i eget plan. Är inte det en strålande ide!!?? Vågar man inget, vinner man inget heter det ju!
    Trevlig lördag!
    //Lotta

    SvaraRadera
  2. Åhh nu väckte du ett sug hos mig...vilken loppis!!!
    Önskar dig en fin fortsatt lördag. Kram

    SvaraRadera
  3. Underbart, där skulle jag gärna spendera en dag!

    SvaraRadera
  4. Åh, här skulle jag gärna flaxa runt hela dagen, en outdoor-loppis precis efter min smak.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jaha, så nu måste man ju bara åka over there :) jag tror jag hade fått panik på riktigt faktiskt men det går ju iof att skicka ett paket till sig själv :) kram Marie-Louise

    SvaraRadera
  6. **Rena drömmen ju!! Lätt att man skulle kunna fylla en container ;)Ser fram emot att få se bilder på det du fyndade, kramen**

    SvaraRadera
  7. Vilken loppis, den hade jag nog kunnat tänka mig att besöka.

    Ha det bra!

    SvaraRadera
  8. Rena paradiset ju! Både för dig och sambon! Kanske tur att ni hade ett max på 20 kg?

    Kan det vara så att gillandet av gult kommer med åldern? Stämmer bra här i så fall eftersom jag också börjar gilla det mer och mer. Kan man annat än bli glad av en sådan färg?

    Kram Tamara

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!