lördag 5 maj 2012

Jellybeans

Idag är det lördag. Då får man äta lördagsgodis, hurra! Här i "Glesbygd" kostar lösgodiset två kronor mindre kilot om man handlar det på lördagar; det tycker jag är särdeles sympatiskt. (Som om jag var ståndaktig nog att hålla mig till en speciell dag i veckan...) 

Mitt favoritsnask är utan någon som helst konkurrens Jelly Belly Jellybeans; amerikanska gourmetgodisbönor (jojo, lyxigt och dyrt ska det vara), där varje liten böna har sin egen smak och därför lönar sig att äta en och en.


När jag kom hem från Los Angeles innehöll den här påsen nästan 2,5 kg. Det gör den tyvärr inte längre... 

11 kommentarer:

 1. Ja du det var ståndaktigt, här far det in godis lite titt som tätt;) Kram

  SvaraRadera
 2. De där är riktigt goda!

  Synd att din påse inte är lika full längre......

  Kramen till dig,
  Anneli

  SvaraRadera
 3. Gottgott! :) Påsen skulle varit som det där barnprogrammet för en himelens massa år sedan - Pojken med guldbyxorna. Han drog upp pengar ur fickan hela tiden och blev till sist tvungen att göra någon anordning som hjälpte honom med det för armen började göra ont. Din godispåse skulle också varit så ;)

  Trevlig helg!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 4. Du kan gott unna dej lite lördagsgodis nu när det är trädgårdsarbete som gäller! Antar att du redan fått på dej gummistövlarna!:)
  Här blev det ändå lakanstvätt och nu skiner solen och trädgårdsarbetet väntar här också!
  Ha en härlig lördag med lördagsgodis å allt!:)
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Hej Fröken Grön! Jag måste medge att jag har läst din blogg en tid. Jag upptäckte bloggen eftersom du tycker om grönt - och det gör jag också! Och så tycker jag om trädgård och ... godis!
  Du skriver alltid så positivt, man blir glad. Själv är jag en ny bloggare och trampar ännu på i barnskorna i bloggvärlden. Jag vill bara tacka dig för din underbara blogg o önska dig ett fortsatt bra veckoslut!
  Hälsningar från gröna anemone

  SvaraRadera
 6. Kan tänka mig det! ;) Det är dumt att riskera att godis blir gammalt är min åsikt. Är ju till för att ätas!
  /Lotta

  SvaraRadera
 7. Ser riktigt gott ut det där!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Mums! Här har godiset redan försvunnit av någon märklig anledning ;-). Slurp, så var det borta liksom... konstigt det där
  :-).

  Hoppas du får en fin helg!

  Kram /Åsa

  SvaraRadera
 9. Oj, såg bilden innan jag läste texten under den (ganska logiskt kanske)... Iaf. Hann tänka: Hon kan väl inte äta HELA den påsen som lördagsgodis. Shit, det är ju hur mycket som helst!

  Blev sen lugnad när jag läste att det var "rester" från USA-trippen... Annars hade det varit illa fröken. Så mycket lördagsgodis kan aldrig vara nyttigt. Men gott ;)

  SvaraRadera
 10. Åh, Jelly Beans är otroligt gott! Kan bara hålla med!

  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 11. Måste erkänna att jag aldrig smakat dessa fina bönor.

  Glad söndag! Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!