måndag 25 juni 2012

Regn hos mig

Här i "Glesbygd" har det regnat mer eller mindre ihållande sedan midsommarafton. Bra för trädgården, men aningen trist för den som vill vara ute och lapa sol på sin semester... 

För att ta kontrollen över mitt begynnande gnällande fick det bli en shoppingtur in till Kristianstad idag, med tillhörande caffe latte-lunch på Nostalgia. På rean på Åhléns hittade jag fina gröna stolsdynor i ekologisk bomull (till cafémöblerna på baksidan av huset), och på VäxtHuset plockade jag till mig en söt gerbera och en grönrandig kruka (till köksbordet). 


Jag kände mig nästan som en city slicker igen där för en stund, hihi! (Men det gick över rätt snabbt....) Nu är jag iallafall utrustad med ny bok och ny trädgårdstidning, så nu kan jag sitta på min glasveranda och höra regnet smattra ett tag till.

8 kommentarer:

  1. Tjena tjejen! Här har det också regnat. Nu skiner solen, men det är verkligen ingen sommarvärme därute. lite sur blir man ju nog. Vore ju kul att koppla av i trädgården istället för att ruttna inne. :(

    SvaraRadera
  2. Fina stolsdynor. Här har det också regnat sedan midsommarafton. Så även jag tog turen till staden i dag. Göteborg fick det bli och det stora varuhuset IKEA.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  3. Ja oj vad det regnar och var är sommarvärmen? Är oxå väldigt förtjust i grönt - krukan är väldigt söt :)

    SvaraRadera
  4. **Tycker att det känns som höst i stället för sommar, killarna är helt förtvivlade här hemma, dom vill ju bada=)
    Jätte fina dynor! vi får hoppas på bättre väder så du får prova dom=)
    Du får ha det så mysigt i glasverandan! kramen/Emma**

    SvaraRadera
  5. Snygga fynd du gjorde idag! :)

    Måste kännas skönt att komma hem till lugnet i Glesbygd efter utflykten i den "stora staden". Man blir ju lätt matt med tanke på det stora utbudet... (OBS! ironi)

    Trist med allt regnande, men efter regn kommer ju sol. Vi håller väl tummarna för att det inte dröjer allt för länge tills dess.

    SvaraRadera
  6. Bra tidsfördriv en regnig sommardag;) fina dynor. Kram Johanna

    SvaraRadera
  7. Ja...vad ska man göra i detta väder...??!! Shopping piggar ju alltid upp, och får man sen med sej något hem att läsa så...men nu ska det väl ändå ha regnat klart snart?? väldigt snygga dynor blev det i alla fall, me like...
    Kram kram

    SvaraRadera
  8. haha! grönt grönt grönt....
    väldigt tjusiga dynor - det må jag säga!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!