onsdag 1 augusti 2012

Möss och krokar

Imorse när jag gick till bussen var det bara 6 grader ute. Vad ska man säga om det? Visserligen är det första dagen i augusti, men det känns ju lite tidigt att börja fundera över var jag har lagt mina vantar...

Det finns visst fler som fryser. Mössen har redan börjat söka sig in i huset efter den kalla och regniga sommaren. Vi har redan "klämt" två stycken i en fälla i köket, och där vill man ju VERKLIGEN inte ha sådana besökare. Man får vara noga med att inte ha saker liggandes framme på köksbänken och att förvara torrvaror i glas- och plåtburkar i skafferiet. 


Två dubbelkrokar i taket håller de lufttorkade korvarna från matfestivalen i Kristianstad utom räckhåll. Att vi dessutom fick en gnutta känsla av franskt lantkök för 25 kronor var ju en fin bonus, hehe!

7 kommentarer:

 1. Ja det är en bonus. så fint och väldigt praktiskt.

  SvaraRadera
 2. Jessica, grannen1 augusti 2012 19:18

  Väldigt fint med krokar, väldigt urkigt med möss! Vi kanske ska skaffa oss en massa katter? Nää kanske inte ändå, delar ju säkert in ännu fler...
  Hoppas inte
  Temperaturen sjunker mer än så af, mina tomater håller ju som bäst på att mogna..

  SvaraRadera
 3. Du har så fint i skafferiet. Vill ha!
  Möss vill jag däremot inte ha. Lär komma, det vet jag, men inte ännu.

  Kram

  SvaraRadera
 4. ser väldigt fint ut.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Så fint du har i köket!

  Nej, möss vill man inte ha inne. Hos mig kryper de in i elskåpet av någon anledning. Det orsakar kortslutning så att jordfelsbrytaren löser ut. Sedan får jag skruva loss skåpet och ta väck elektrifierade möss. Blä!

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Nej men fy så kallt.! Jag hoppas Zaidakatten sköter sina uppgifter väl här hos oss... ;)

  SvaraRadera
 7. oj fy fabian för möss.. jag tycker att det räcker då de springer bland kossorna där ute.. men jag vet att de kommer in i vår källare o att farmor får dem under diskbänken...Fint du hade det i skafferiet.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!