lördag 8 september 2012

Bungalow

För mig är kökshanddukar som värmeljus från IKEA, - innan man vet ordet av har man stoppat dem i sin kundkorg. Det liksom går av sig själv, för det finns ju så många fina och det är ju ett sådant enkelt sätt att pigga upp i köket. 

När vi körde till Simrishamn i sommar stannade vi på ett härligt inredningsställe i Södra Mellby (söder om Kivik), där de sålde kökshanddukar med handtryckt mönster på ekologisk bomull från det danska företaget Bungalow. Jag hade kunnat köpa en av varje sort som fanns! (Klicka på länken så får ni se vad jag menar.) En gul och en grön blev det iallafall till slut; färger som passar in bra här hemma.


Idag har jag en slapp lördag på glasverandan. Nyss körde det förbi ett bilflak med en spelande orkester, från cirkusen som besöker byn i helgen. Fint att få underhållning utan att ens behöva gå ut; det passar mig alldeles utmärkt idag!

9 kommentarer:

  1. Så fina handdukar.
    Här har vi sol och härligt väder, men blåsigt så här passar utmärkt att sitta i uterummet och blogga lite.
    Ha en fortsatt fin helg!
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  2. När vi sorterade allt från mormor förra året flyttade det hem många kökshanddukar till mig. Så många att jag tvivlar på att jag kommer behöva köpa några på de närmsta årtiondena. Har inte plats! Räknade nog till över 60 handdukar!

    Dina är jättefina och jag hade absolut kunnat ha dem - om jag haft plats.

    Härligt med gratisunderhållning.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Slappelördag här med. Har varit på resande fot några dagar och har inte "landat" ännu... Skönt att bara softa!

    Och herr(?) Uggla. Hans blick är lite läskig så han kommer säkert skrämma bort alla kråkor o oönskade varelser. Funderar på om inte hans ögon lyser i mörkret?! Då hade iaf jag hållit mig borta ;)

    SvaraRadera
  4. Jag för står preciiis vad du menar, det svåra skulle ju vara att behöva välja!!

    Trevlig helg!
    /Frida

    SvaraRadera
  5. Fina som snus! Hittades det något på er förmodade shoppingtur idag? ;) jag har förövrigt helt passande fått stenmani...

    SvaraRadera
  6. så fina..den gröna tyckte jag va läcker..likaså silarna--säkert kockums?..

    SvaraRadera
  7. Snygga handdukar! Här jobbas det både lördag och söndag och med våra nya mer generösa öppettider har ordet "långhelg" fått en helt annan innebörd. Men, vi börjar iallafall söndagen med frukost hos Systrar och bröder, alltid något :)
    /marita

    SvaraRadera
  8. många av mina fula, gråa handdukar har from nu gjort sitt, efter att sett dina och även kollat på hemsidan..

    tack för tipset

    //

    Elisabeth i Vännäsby

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!