onsdag 19 september 2012

Ljung och mindre ung

När jag kom hem från stan i lördags upptäckte jag ganska snart att jag varit lite snål vid inköpet av ljungplantor. Väl planterade i trätunnan jag hade tagit fram för ändamålet blev det nämligen lite tomt i mitten. Så går det när man satsar på den billiga, minimala sorten som kommer i 6-pack...

Nöden är uppfinningarnas moder; jag tryckte ner några flaskliljelökar som har stått på planteringsbordet sedan i våras (och som mest ser ut som breda grässtrån), och som pricken över i några äpplen på en pinne. Det blev nästan som en liten installation, minsann!


Ännu en kväll sitter jag här och konstaterar att jag är grymt kvällstrött. Har vintertröttheten kommit tidigt den här säsongen, eller är det bara så att jag är allmänt slö och slapp? Det kan väl aldrig bero på att jag motionerar på tok för lite? Hmmm, jag väljer nog att tro att det är ett ålderstecken. Då känns det ju faktiskt plötsligt helt okej!

9 kommentarer:

  1. Kan du, när du åter fått tillbaka energin, komma hit o ge mig lite inspiration... Gaaah, kan inte ta beslut om något o gör jag det ångrar jag mig sen... Men Nu är iaf Lykkefund i jorden ;)

    SvaraRadera
  2. Så fint det blev!

    Kvällstrött är jag också och har alltid varit. Minns att mamma skickade ut mig för en runda i friska luften på kvällen för att jag inte skulle somna förtidigt.

    Kram

    Stockrosor väntar om du vill ha.

    SvaraRadera
  3. Blev jättefint i tunnan pricken över i med äpplena
    Hösttrötthet kallar jag det ,och hoppas att det snart går över
    Ha en skön kväll

    SvaraRadera
  4. Det är nog årstiden som gör en trött! Det är jag säkert på!:)

    Så fin din tunna blev med det gröna till och äpplena!
    Ha en fin torsdag!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  5. Det MÅSTE vara åldern för jag är också trött på kvällarna! ;o)

    Tunnan blev ursnygg.

    Karm

    SvaraRadera
  6. Men såå fint.. tyckte att det va äpplena som va pricken över i;et...Jaha , kvällstrött..vet inte om det beror på åldern, du är väl inte precis gammal.. så då tror vi på hösttrötthet istället...

    SvaraRadera
  7. Underbart - ser det ut ♥

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!