torsdag 20 september 2012

Värmeljustider hej hej!

Fördelen med att kvällarna börjar bli mörka är solklar (i all sin motsägelsefullhet): Man får tända mängder av värmeljus på glasverandan. Myyyysigt!


Jag jagar vidare efter den bästa värmeljussorten; sådana som brinner länge och som inte lämnar en massa osmält stearin kvar runt kanterna. (Alltför många fabrikat gör ju tyvärr det.) Nu testar jag Biltemas 50-pack för 19 kronor. Återstår att se om jag blir nöjd, men man kanske får den kvalitet man är beredd att betala för...

8 kommentarer:

  1. Lova att berätta vad du kommer fram till! Tycker det är så tråkigt med alla dåliga värmeljus... Er veranda är sååå fin!

    SvaraRadera
  2. Så vackert foto! Det här är verkligen höstmys!
    Ha en skön höstkväll

    SvaraRadera
  3. IKEAs är ju jättebra tycker jag :)Fast dom kanske inte brinner så länge....Anna

    SvaraRadera
  4. Jättemysigt!
    Icas är bra tycker jag.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag kör med ICA:s. Men har man ljusen utomhus måste man sätta extra folie runt om för annars blir det för kallt och de brinner bara i mitten.

    SvaraRadera
  6. Oftast är det ju så att man får det man betalar för. Men om det är tvärtom i det här fallet är det jag som tar en tur till Biltema när jag ändå ska till Växthuset som har 50 % på alla perenner. Hoppas inte du missat det?

    Önskar dig en ljus helg!

    SvaraRadera
  7. Har provat lite olika fabrikat...och Ikeas...de tycker jag är bäst!! Så nu kan man tro att jag har andelar i deras ljustillverkning, för här går det åt värmeljus...Jättemysigt på din veranda!!
    Kram kram

    SvaraRadera
  8. mysigt.
    Ha en bra helg.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!