torsdag 15 november 2012

Bara sådär...

När jag är på loppis har jag en speciell radar påslagen: Den som ger utslag för allt som går i färgerna grönt och gult. Grönt funkar i många nyanser, men när det gäller gult så är det sådan där blekt pastellgul som gäller. Smutsgul, kanske man kan säga. Som den här lilla femkronorsskålen från Pingskyrkans Second Hand i Hässleholm; en totalt onödig pryl (för vi har ju redan en miljon små skålar hemma), men i helt rätt färg. 


Fast skålen har faktiskt visat sig vara perfekt för flingsaltet i köksfönstret, så helt onödig var den kanske inte iallafall. Ibland är det bra när man kan efterrekonstruera tanken med sina inköp. Bara så där...

6 kommentarer:

  1. haha dedär känner jag igen..då man går där o kikar på loppis.. o har opp ögonen för vissa färger...ellen en speciell sak..skålen va så fin!!

    SvaraRadera
  2. Fina fina skålen! Mina ögon vill sig inte just nu.. Men det spar pengar iaf ;)

    SvaraRadera
  3. En jättesöt skål och visst kom den ju till användning! Jodå, en särskilt "radar" slås alltid på här också när det vankas loppis!:)

    Smart sopsorteringskorg ni har! Själv har jag en sockerlåda under köksbordet! Man får verkligen vara uppfinningsrik här. Det kräver ju en viss plats. Som tur är har jag nära till Returpunkten, som det heter här! En fantastisk inrättning är det!
    Ha en fin fredag!
    kram
    Lisa

    SvaraRadera
  4. ALLT har ett syfte, man ska bara hitta det! Klart du behövde en smutsgul skål till flingsalt, kanske behöver du flera i andra nyanser också, vem vet? ;)

    Ha en skön helg!!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!