torsdag 22 november 2012

Gisten, ful och skev

"Fota ladan!" skrev Maria i gårdagens kommentarfält. Ja, så här ser den ut, vår alldeles egna skattkammare. Gisten, ful och skev, men rätt charmig ändå. (Vilken sida vi har kvar att måla blir ju skriande uppenbart på den här bilden...)


Bloggerskan känner sig också lite gisten, ful och skev idag, så mer än så här blir det inte för den här gången. Over and out!

10 kommentarer:

  1. Jag igen: hoppas du mår bättre, snart! Gynna dig någonting gott, det kan hjälpa!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Ser precis ut som ett sånt där ställe där det kan finnas massor av skatter!

    Hoppas du kryat på dig till imorgon och kommit på rätt köl igen,
    Anneli

    SvaraRadera
  3. Jag vet en sida till som behöver målas ;)
    Krysspårskruv dig o leta i skafferiet efter något gott, annars skickar du ner Olof till Konsum bums! Vägrar han, går jag!

    SvaraRadera
  4. åhh va häftigt.. där skulle jag oxå vilja rota bland dina skatter.. vem vet vad som finns mera där..men kolla så det inte finns nån gammal pissbrunn..om det har vart fähus.. då är det säkert bara stockar överlagt..o de är säkert murkna nu , då brakar ju hela skiten o ni ramlar ner...i hela häligheten...Allt vad du hade hittat va ju så fint..särskillt Guldtallrikarna o hyllan..vauv...krya på dej..

    SvaraRadera
  5. Till sommaren kanske ni kan ordna skatt- och/eller spökjakt i ladan. Jag kommer!

    Sköt om sig fröken!
    Kram

    SvaraRadera
  6. så mysigt med en egen lada att ha saker i.
    Ha en fin kväll!
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  7. Otroligt charmig! Har ni planer för den? Kanske ett häftigt boningshus som man gör i England, converted barn heter det ju till höger och vänster i alla brittiska husprogram.

    Emporia måste ses, väldigt coolt med massa butiker, fik och folk. Kommer säkert bli kaos med alla människor i jul men så är det ju. Vi blev utrymda i lördags, de verkar ha problem med brandlarmet.

    Kram!!

    SvaraRadera
  8. Fördelen med att ha något som man tycker är fult hemma på gården, är att man ju automatiskt har ett nytt projekt att klura på :)

    SvaraRadera
  9. Den är absolut charmig. Hoppas du känner dig bättre i morgon.

    Kram o trevlig helg!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!