torsdag 28 februari 2013

Boronia

Imorgon är det första mars. Det firar jag redan idag genom att följa min kloka grannes råd att spana in världens finaste nykomling på byns finaste lilla blomsteraffär. Den lilla juvelen heter boronia och är alldeles fullkomligt oemotståndlig för alla oss som lääängtar efter våren! Zinkkrukan går ju inte av för hackor den heller, i en sådan där perfekt ärggrön färg. (Jag har faktiskt redan smygköpt en större sådan tidigare i år, för att ha klädnypor i.)


För övrigt lyxar jag till det på torsdagkvällen med en nyköpt trädgårdstidning och en nyanländ Glossybox. Det kan man kalla vardagslyx! Och imorgon är det fredag igen, hurra!

8 kommentarer:

 1. Jessica, grannen ;)28 februari 2013 18:16

  Måste vara en helt underbar granne det där! Snygg oxå kan man tro. O smart, helt outstanding helt enkelt! Lyllo dig!

  SvaraRadera
 2. Vill ha, vill ha, vill ha! Vilken söt vårig växt. Skulle passa perfekt i mitt köksfönster inkl krukan! ;)
  Hoppas du får en fin veckans-bästa-dag!

  SvaraRadera
 3. Vilken fining, med små söta blommor.

  SvaraRadera
 4. Vilken jättesöt blomma och vilket fint växtsätt! Krukan var otroligt fin! Du har då alltid en förmåga att hitta just de rätt gröna färgerna!

  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 5. O, vips så halkade jag in på din blogg och det var tur det. Så mysigt det var att komma in och läsa hos dig. Jag tittar in en annan dag igen.
  Må så gott och trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Aldrig hört talas om den skönheten. Påminner om en myrten men med blommor. Riktigt söt!

  Samma sak här med vardagsrumsbordet. Hittade ett shabby bord på tippen och det har vi haft i flera år nu. Fast jag har sågat av benen på mitt så det är i "rätt" höjd. Skulle tro att det bordet hänger med i ännu några år...

  Fredag i dag ja.
  Oj, så trist ;)

  Trevlig helg!
  Tamara

  SvaraRadera
 7. Fin! Ser ut som blåbär tycker jag. Krukan är också söt. Ska kanske be mannen köpa en sådan när han ändå är i bygden i helgen?
  /marita

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!