tisdag 26 februari 2013

Bukett och bok

Förra veckans tulpanbukett var minsann en särdeles ståtlig sådan, med dubbla rosamelerade kronblad och återigen utfylld med yviga poppelkvistar. Buketten står fortfarande kvar på matbordet, men börjar allt sjunga på sista versen. Dags att köpa nya tulpaner imorgon, med andra ord! (Poppelkvistarna klarar att hänga med minst en vecka till.)


Ikväll tror jag att jag ska gå och lägga mig tidigt och försöka komma igång med en bra bok. Jag som  egentligen ÄLSKAR böcker har blivit fruktansvärt dålig på att varva ner och sätta mig och djupläsa. Ni som brukar kolla in min bokruta i sidomenyn har ju sett att jag har haft samma bok där hur länge som helst, - det får bli ändring på det nu!

7 kommentarer:

 1. Så fin din bukett är och tänk, att poppelkvistarna är så långlivade!

  Själv har jag handlat ett par primulor som står här och lyser!

  Det råder lästorka även här! Senaste boken jag läste var "Gustafs grabb" Leif GW Persson. Men jag har också så svårt att komma till bokläsarro!
  Tack för tipset av boken här. Jag tycker mycket om biografier!
  Den ska jag hålla utkik efter!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Jessica, grannen26 februari 2013 18:54

  Tulpaner is the shit! Love love love!
  Men ett tips är att hålla ögonen öppna åt vänster, sötaste lilla trädet med rosa blommor! Mums!

  SvaraRadera
 3. Bokläsningen går i perioder här hos mig. Försöker läsa en liten stund när jag går och lägger mig var kväll - för att varva ner. Men visst är det skönt att få/hinna läsa mitt på dagen också. Krypa upp i en fåtölj med en god bok och en stor kopp te.
  Härlig bukett!
  Ulrika

  SvaraRadera
 4. Härlig bukett!!

  Jag är nog ännu sämre på det där med att läsa.. Vore kul men jag hittar aldrig rätt böcker.

  SvaraRadera
 5. Och jag har äntligen kommit igång med läsning igen efter flera år av ingen läsning alls. Förutom tidningar då. Fick en hel hög av feel-good böcker av en vän så nu klarar jag mig ett bra tag :)

  Må så gott!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 6. Själv dundrade jag ut på bokrean igår och blev jättebesviken!
  Inte en bok som jag ville ha till bra pris...
  Så jag får rota runt i högen jag har istället.
  Just nu läser jag "Torka aldrig tårar utan handskar". Och ska snart börja på den andra. Serien var bra men böckerna är suveräna, jädrans så bra skrivna!

  Gillar ditt pysselrum!

  SvaraRadera
 7. Fjäril i koppel tyckte jag var jättebra! Om du behöver boktips så har jag samlat mina i min Bokburk. Bara att klicka på den så öppnas locket... ;-)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!