lördag 9 februari 2013

Jag ska bara...

När vi vaknade imorse var det storstädning som stod på schemat. Fast först skulle vi bara ta en tur till Erikshjälpen, precis som vi brukar på lördagar. Och efter det skulle vi bara köra en snabb runda till Förmedlingscentralen i Tyringe och kolla lite. 

Och när vi kom hem skulle vi bara koppla in taklampan i köket ordentligt. Och sen skulle jag bara dricka en kopp kaffe. Och sen kom jag på att jag ville prova och se hur det lilla bordet vi fick med oss hem från Tyringe skulle te sig i vitt. Och eftersom jag bara skulle testa lite så tog jag inte ens av mig koftan och finjeansen.


Och sen skulle jag bara ta en påtår. Och sen skulle jag bara bläddra lite i "Leva&Bo"-bilagan som låg på soffbordet och såg så lockande ut. Och sen skulle jag bara passa på att dra på en andra omgång färg när penseln ändå var kladdig. Och sen var jag ju tvungen att blogga lite. 

Men NU! Nu blir det städning!

15 kommentarer:

  1. Haha! Känner igen det där Alfons Åberg-syndromet. Men nog kommer det bli skönt när du är färdig med storstädningen och kan slappna av på riktigt?

    Bordet ser förresten finfint ut.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Haha! Det är väl härligt när inspirationen faller på. Tyvärr blir man aldrig sådär riktigt inspirerad när det gäller städning. ;-)

    /Mia

    SvaraRadera
  3. Fniss jag kände med igen och tänkte på Alfons..men du har ju haft det mysigt och fyndat fina bordet,,städningen finns ju alltid kvar den är det ingen som tar för en . Ha en go lördagskväll kram Monica

    SvaraRadera
  4. Det bor nog en Alfons Åberg i oss alla. Men vad mycket du hunnit. Och röran - den finns kvar i morgon om du inte skulle hinna städa undan idag...
    Fortsatt trevlig helg!
    Ulrika

    SvaraRadera
  5. Härligt! Känner absolut igen mig. Det kan bli så här också.

    Kramar

    SvaraRadera
  6. Ååå nu fick jag trädgårdsabstinens! Tänk när vi ska bara där igen! Denna sommar lär bli magisk har jag hört ;) nu har jag dessutom kommit på vad jag "önskar" mig om ni stöter på det :) en jordglob, som går att tända ;)

    SvaraRadera
  7. Jag gillar att läsa din blogg! Man blir bara så glad! Lycka till med städningen!

    SvaraRadera
  8. Jag känner verkligen igen mej - det ena ger oftast det andra! Bordet blir säkert jättefint! Hoppas att tröjan och jeansen klarade sej från färg! :)

    Hoppas också att du hinner njuta lite av lördagskvällen!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  9. Haha! Tycker du prioriterade helt rätt! Varför göra den tråkiga städningen när det fanns så många andra kul saker att pyssla med? Och det är ju inte så att dammråttorna/slipdammet/kabelsnuttarna försvinner. Tyvärr får man väl säga!

    Trevlig lördagskväll!
    Tamara

    SvaraRadera
  10. Jaja, det där.. ska bara... det känner jag igen. Men du gör ju BRA saker. Och ROLIGA saker. Det är inte bara det!
    Vad kul med loppisfynd. Jag gjorde lite fynd på tradera, det får utgöra min shopping den här veckan!

    Ha en fin kväll
    Kram L

    SvaraRadera
  11. Hihi, det är märkligt ändå hur många bra saker man hinner komma på under en dag:) och det där med att byta om är ju såå onödigt när man ska måla!!
    Wow, jag hade nog skjutit lite till på städandet ändå:)
    Så skönt det måste vara att de är klara nu!

    Ha en fin lördagskväll,kram Marie-Louise

    SvaraRadera
  12. Det är lätt att skjuta på vissa uppgifter.
    Ha en fin kväll!
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  13. Åh så träffande!! Nu när Tova kommit heter det dock "jag MÅSTE bara" för att få mer tyngd liksom, så att J fattar att jag MÅSTE ja, dricka kaffe, måla nåt eller ta ett bad... Gäller att fokusera på det viktiga, det finns TV-program som hjälper en med allt annat ;)

    KRAM

    SvaraRadera
  14. Nu är jag mest orolig för att dina kläder inte klarade sej utan fläckar och förundrat över hur mycket du hann med på ett dygn...??!! Men vissa dagar är det flyyyt.
    Kram kram

    SvaraRadera
  15. Hehe, på jobbet säger dom att jag alltid svara med "ska bara" så fort någon frågar om jag har tid.
    Det gäller även på hemmaplan=))
    Det är skönt med såna dagar där man bara låter annat komma emellan tråkiga måsten.

    Ser ut att vara ett sött bord!
    Nu blev jag loppissugen.

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!