tisdag 23 april 2013

Solkatt och källarbråte

När solen skiner blir glasverandan som ett litet orangeri. Här är varmt och gott för växter som står på tillväxt, men även för vinterfrusna skolfröknar som fortfarande lätt blir kall om tårna. Åh, den som finge vara en solkatt i nästa liv!


Ikväll borde vi påbörja tömning av diverse bråte i källaren, för muraren har nämligen ringt och sagt att han är på gång snart. Åh, så skönt det ska bli när vi får allt extra utrymme där nere iordningställt! Då ska nog ett gammaldags tassbadkar få flytta in. Om vi får in det genom källardörren, vill säga...

5 kommentarer:

 1. Jessica, grannen23 april 2013 19:02

  Förstår att det ska bli gött med mer fixad yta o det sär med badkaret tror jag löser sig till det bästa! Kommer det inte in får det väl bo ute!

  SvaraRadera
 2. Säkert blir det härligt med fixning av källaren! Badkar låter hur härligt som helst!

  Så fint med Mårbackan där på verandan!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Så härligt när det börjar att bli ordning. Jag drömmer också om ett badkar med tassar. Fast jag inser att det är kanske lite opraktiskt hur vackert det än är. Alltid detta dilemma funktion eller skönhet! Liza

  SvaraRadera
 4. Såg en solkatt idag som satt alldeles blickstilla och blundade med nosen vänd mot solen. Jag som inte är så förtjust i katter tyckte att den var så fin ändå.

  Ha det härligt!
  Anna

  SvaraRadera
 5. Tassbadkar...
  Jag ser fram emot att se det här projektet!

  Här regnar det fortfarande.
  Kära gamla fyrisån har svämmat över och dom har fått bygga skydd med säckar. Vet inte om det har hänt tidigare men det känns som att forsränningen inte blir av i år=))

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!