onsdag 5 juni 2013

De där stunderna

Vilka härliga kvällar jag har haft de senaste dagarna! Att få tassa runt i trädgården en stund (eller två) efter jobbet är värt mer än jag kan beskriva. Vattna lite här, dra lite ogräs där, sniffa på en blomma... De där stunderna är värda mer än jag klarar att sätta ord på. 


Nu väntar en långhelg för min del. Jag ser fram emot både trädgårdsarbete och en shoppingtur till "Storstad". Och på lördag blir det loppis igen; den här gången i Tollarp. Härligt att få en försmak av sommarledighet, trots att det är 2,5 veckor kvar tills den riktiga semestern börjar. (Jo, det finns faktiskt lärare som har vanlig semestertjänst...)

7 kommentarer:

 1. Hahaha visst finns det lärare som har semestertjänst och fler kommer de säkerligen bli i framtiden, tror jag i alla fall!

  Njut av din långledighet det ska jag göra!

  KRam

  SvaraRadera
 2. Precis som här då....ledig i fyra dagar och 2,5 veckor kvar till semester...men då jobbar jag inom vården:(
  Ja visst är det gott att bara spankulera runt lite grann i trädgården och bara njuuuuta!

  SvaraRadera
 3. Jessica, grannen5 juni 2013 22:28

  Härligt det låter! Hoppas jag ska lyckas få mig en tripp i din trädgård snart jag också :) men just nu förbannar jag allt som har med trädgård att göra lite grann... Alva är troligtvis drabbad av jordloppor, vilka förekommer vid ytan om någon gräver och planterat mycket... Såååå typiskt, helt full med bett är hon stackarn...

  SvaraRadera
 4. Jag visste det! Att ni fyndade i lördags. Fint fynd som vanligt!

  Apropå utflykten till staaaan i helgen. Har tipsat dig om Öspab Öspab Växtvaruhus tidigare. Gör det igen - bara för att. Jag köpte ett japanskt körsbärsträd där. På vägen hem körde jag in om Solhaga för att kolla en grej. EXAKT samma träd (höjd, namn, kvalitet) var 300 kronor dyrare på Solhaga. Det är väldigt stor skillnad i pris. Eller hur? Öspab äger säger jag!

  Kram och trevlig långhelg!
  Tamara

  SvaraRadera
 5. Låter fint!
  Att hämta andan i trädgården.

  Jag har tio dagar kvar att jobba.
  Längtar som en galning!

  Ha fina dagar nu!

  SvaraRadera
 6. Jag förstår vad du menar. Jag tänkte nu på morgonen när vi var ute i trädgården att det är ju bara helt underbart härligt! Och man har hela sommaren kvar nu!!!
  Är så glad att jag har en trädgård, det är ju faktiskt inte alla som har!
  Ha en fin dag!
  Nettan

  SvaraRadera
 7. Vilken stämningsfull bild! Mmmmm, jag känner dofetn av kvällsprommenad!

  Mvh
  Frida

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!