tisdag 16 juli 2013

Pilstaket och fågelbo

På byns finaste (och numera enda) blomsteraffär kan man hitta mycket trevligt. Som idag, när jag cyklade hem därifrån med två 1-meter långa pilstaket att ha som kant mot hallonrabatten. Jag älskar pil, och när man kan köpa så här fina färdiga sektioner för ynka 79 kronor, så känns det inte ens värt besväret att göra dem själv. 


Jag köpte också med mig tre rostiga små ägg, som jag gjorde ett bo till av gamla kvistar och torkat gräs vid foten av en stubbe i hallonrabatten. Så fina! 


Nu grunnar jag som bäst på om jag inte skulle kunna ha sådana där flätade pilsektioner på fler ställen i trädgården. Det ser ju genast så himla ordnat ut!

9 kommentarer:

 1. Nu blir jag verkligen imponerad, var dessa staket så billiga?? Jag som slet en hel vårdag, iskall dessutom, med en stackars kon och en spaljé till trädgården...Aldrig mer säger jag...Och äggen...hur söta var inte de??
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Himla grannt!! Tackar för fin reklam 😜👍

  SvaraRadera
 3. Jessica, grannen16 juli 2013 20:42

  Tro det eller ej men jag gillar't!

  SvaraRadera
 4. jätte fint blev det
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Snyggt som bara den blev det! Vill också ha:)
  Och rost är aldrig fel i trädgården.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Ja det här med kanter är verkligen något som lyfter en trädgård. Säger hon som efter ett år fortfarande inte har kanter till sina rabatter...

  Inspirationen till stigen har jag fått hos Anna Vattenkanna :). Det var inte alls svårt. Gå in på den här länken så kommer du till inlägget: http://annavattenkannastradgard.blogspot.se/2011/02/det-var-en-gang.html

  Stor kram!

  Malin

  SvaraRadera
 7. Så fint! Gillar att du vågar vara lite lekfull i trädgårdens dekorationer. Liza

  SvaraRadera
 8. Visst är det snyggt med pil! Både himmagjort och köpes. Same, same liksom :)

  Funderar på om jag kanske ska ta en tur till Degeberga på söndag. Har noterat det i almanackan. Bara det. Tack för bra tips!

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 9. Hur fint som helst och det går nog att komma på något mer ställe att ha pilstaket på.

  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!