lördag 3 augusti 2013

Loppis dubbelt upp

Mitt i värmeböljan idag (och fortfarande utan AC i bilen) har maken och jag hunnit klämma in två loppisar. Redan efter frukost körde vi över till grannbyn, där det är loppis på campingen första lördagen varje sommarmånad. Där brukar finnas en hel del roliga gamla saker; så även idag då jag hittade ännu en grön oljekanna till min nystartade samling. (Well, den startade idag när det blev två.) Några plantor hos "perenntanten" blev det också, som alltid.


Vid lunch drog vi iväg till Finja utanför Hässleholm, där det var stor årlig loppis på idrottsplatsen. Det blev några småsaker, som en ampel i svart smide till mina pelargoner...


... ytterligare några terracottakrukor till min lilla "display" på hyllan ovanför planteringsbordet (som man helt enkelt aldrig kan få för många av)...


... och två roliga flaskor att ha olja och vinäger i. Jag fullkomligt älskar sådana där töntiga, småfula  gamla porslinsfigurer som man kan ha i köket! (Maken verkar inte lika övertygad om att det här var ett förträffligt fynd, hihi!)


Efter att sedan ha legat och dåsat med tidningar och snask i en solstol under eftermiddagen, så hoppas jag nu på en riktig åskskur. Det ser faktiskt ut att dra ihop sig på himlen. I så fall ska jag bara  sitta på glasverandan och njuta!

4 kommentarer:

 1. Så roligt med loppis och så mycket fint du hittat.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Jessica, grannen3 augusti 2013 19:15

  Tack igen fina granne! Håller tummarna hårt att åskan kommer med mängder med regn, men än ser det klent ut. Kanske väldigt lokala moln över ditt ;)

  SvaraRadera
 3. Det ar alltid lika roligt att se vad du fyndat på loppis - du är en riktig sakletare som alltid hittar så fina fynd !

  Kannorna var superfina och figurerna jättecharmiga !

  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 4. Så kul att båda tycker om att åka på loppis. Annars är det mest jag här hemma. Oljekannorna var fina och som du skriver om lerkrukorna. ..dom kan man inte få för många av.
  Här fortsätter också renoveringen fast med altan och trädgården:)
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!