fredag 20 september 2013

Fullspäckad fredag

Tur att jag är ledig om fredagarna numera, för här hemma har vi haft fullspäckat schema idag. Uppstädning i källaren, tur till soptippen, uppmontering av strumpautomaten, återbesök av elektrikerna, spackelslipning och målning av det sista i hallen, pyssel i smatten och städning i våra högar i kök och matrum. Full rulle, med andra ord!


I smatten börjar det bli så där hemtrevligt som jag drömde om när jag stod där med penseln i handen för några veckor sedan. Den lilla gråa hyllan ovanför pottskåpet har kommit på plats igen. Lemonadlådan (gjord av ett gammalt CD-ställ) likaså, och äppelkorgen från Bäckaskog har fått flytta in från trädgården. Jag flyttar om småplock, tar bort grejer och lägger till nya. Jag kan hålla på i evigheter!


Mitt i alla andra projekt idag hann vi dessutom med en snabb utlykt till Trästället i Skyrup, där planen var att vi skulle handla smideskonsoler till hyllorna som ska sitta brevid kylskåpet. Istället kom vi hem med en ny hatthylla i svart smide, som vi har satt upp i hallen. (Den vi loppade för 40 kronor fick stryka på foten till sist.) Mer om det en annan dag!

8 kommentarer:

 1. Jessica, grannen20 september 2013 20:16

  Sååå himla fint ekar det här uppifrån! Hoppas hinna ner en sväng i helgen :)

  SvaraRadera
 2. Vilken dag! Vi har slappat i solen, t om varit på stranden! En vecka i Blekinge är nu slut och imorgon åker vi hem till SKURUP (inte Skyrup här) :)

  Kramar!

  ps Lemonadlådan vill jag veta mer om!

  SvaraRadera
 3. Fullt upp vill jag lova. I min drömvärld är jag också ledig på fredagar :). I verkligheten är jag ofta ledig halva fredagen. Bättre än inget.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Ja det där med att flytta runt på grejerna känns igen... En trevlig syssla i och för sig.
  Ha en fin septemberhelg!
  Kram
  Jenny

  SvaraRadera
 5. Så jättehärligt ni fått det i "Smatten"! Kul när ens drömmar blir sanna! Åh, så fint det är!

  Ha en fin helg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 6. Så himla fint ni fått det där .

  Förstår att du måste vara ledig på fredagarna, så mycket fixande som du håller på med.

  Nu får du ha en skön helg,
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 7. Mysigt värre, blir så imponerad över dina kombinationer av pynt de blir så mysigt. Läste att du varit på vår kant idag, har ju varit ett helgott väder idag. ha en go söndag kram !

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!