lördag 14 september 2013

Vaxat och klart

Golvet i hallen är nu redo att tas i bruk, och vi är väldans nöjda med resultatet. Med hjälp av dekorvax i tonen Valnöt fick de ljusa furuplankorna en alldeles lagom gyllenbrun ton, och efter gårdagens hårdvaxoljning har träet nu fått en hårdare yta som skydd mot smuts och väta.


Tröskeln på bilden ovanför kom till eftersom det var så pass olika nivåskillnader när de tog bort det gamla golvet. Ni kan ju föreställa er hur det såg ut här tidigare. Det var nästan som en kamelpuckel under det gamla laminatgolvet, hihi!


Nu är hallen redo för inflyttning! Min omklädda loppispall är först på plats, men sen ryms det i ärlighetens namn inte så många fler golvmöbler. Fast jag drömmer om att hitta ett pyttelitet extra smalt halvmånebord att ha mot murstocken. Fint att ha något nytt att leta efter på loppisarna framöver!

8 kommentarer:

 1. Blev jätte fint.
  Ha en fin lördag!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Jessica, grannen14 september 2013 18:41

  Oj oj oj så fi t det blir! Golvet blev ju grymt ihop med nygamla toadörren nu ju * busvisslar och gör vågen*

  SvaraRadera
 3. SNYGGT!!! och så praktiskt!

  Trodde först du vaxat benen hihi;)

  Kram du goa:)

  Milla

  SvaraRadera
 4. Ser fint ut!
  Färgen på väggen ser mild ut.
  Sådär mjuk som jag gillar=))

  SvaraRadera
 5. Hej Fröken Grön
  verkligen Superfint :)
  å missa nu inte...

  BLOGGPARTYT fortsätter.

  VÄLKOMMEN
  Håkan

  SvaraRadera
 6. Så fint det blev! Ni har det väldigt hemtrevligt.

  SvaraRadera
 7. Attans så snyggt golvet blev. Passar ju perfekt i ton med "nya" toalettdörren dessutom. Nu är ni allt värda en veckas vila efter allt slit. För jag antar att du har fler projekt på lut ;)

  SvaraRadera
 8. Hejhej, passade på att leta rätt på vilken grön ton jag skymtade på bilderna, utsökt snyggt med degerberga! den färgen har jag inte ens tänkt på. Ska måla väggarna på mitt apelsinhus, och eftersom taket är så lågt så funderar jag på att de inte ska vara vita. En ljus grön med släktskap i degerberga kanske kan vara något! Mycket vacker panel i smutten.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!