tisdag 3 december 2013

Symaskinsbord i december

Även på och runt det lilla symaskinsbordet på husknuten är det nu adventspyntat. Murgrönan klarar sig riktigt fint i sin gjutjärnskrukan än så länge, och några krukor med gamla höstblommor har fått flytta ner på marken vid sidan om. Vi får väl se hur länge de överlever. Det gamla hjulet (ett av sommarens loppisfynd) har fått flytta hit från sitt gamla ställe vid ladan, och trådkorgen med äpplen får iallafall komma ut lagom till fotografering. (Snacka om stylad bild, hehe!)


I lyktan har jag numera stoppat in ett sådant där batteridrivet ljus som tänds med hjälp av inbyggt skymningsrelä. Även om det är konstgjort, så fladdrar "lågan" riktigt naturtroget och hälsar välkommen  när man kommer hem i eftermiddagsmörkret. En mindre trådkorg med mossa och planta med röda fina bär (som jag redan har glömt vad den heter) skapar lite extra decemberstämning.


Ikväll tar jag mig nog en slurk av årets Blossa-glögg för att få upp värmen lite extra i nästipp och tår. Åsikterna om den verkar variera, men jag lovar att återkomma med en egen recension framöver.

7 kommentarer:

 1. Återigen får man en påminnelse om att vi bor i ett avlångt land! ;) Så fint du pyntat, i ditt snöfria landskap! Här har det både snöat, regnat och stormat den senaste tiden. Man hinner precis skotta en gång, sanda och sedan börja om igen...

  SvaraRadera
 2. Jessica, grannen3 december 2013 18:30

  Du har det så fint! Jag har typ stoppat in allt i garaget...

  SvaraRadera
 3. Så fint och mysigt!
  Idag ligger jag på soffan och kurerar mig. Märkligt att det är så man som mest känner för att pyssla, när man inte orkar.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Så fint och välkomnade du har! Ska nog rulla fram ett av mina hjul också:)
  Ha det gott !

  SvaraRadera
 5. Vackert. Men jag längtar efter snö :)

  SvaraRadera
 6. Så fint du har det!
  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 7. Stylat eller inte. Vackert är det!

  Och du tycker jag är kreativ?! Hallå! Det är ju jag som behöver en kurs hos dig. Vi får enas om kursupplägg till våren. Eller vad säger du?

  Ska bli kul att höra vad du tyckte om äckelglöggen ;)

  Tamara

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!