torsdag 2 januari 2014

När kontoret är stängt

Jisses, vad jag cocoonar mig nu när allt helgfirande är över och när jag fortfarande har ledig tid. Jag vänder på dygnet, går i pyjamas hela dagarna, gör så lite som möjligt, orkar inte läsa något mer avancerat än inredningstidningar, vill bara ligga i soffan och titta på TV, orkar inte laga mat, orkar inte engagera mig, orkar inte socialisera, orkar inte gå ut... Kontoret är verkligen stängt, kan man lugnt säga. 


Fast å andra sidan behöver man nog sådan tid ibland, att riktigt få stänga av världen, kapsla in sig och bunkra ny energi. Tids nog drar vardagen och alla måsten igång igen.

9 kommentarer:

 1. Det tycker jag låter helsunt:)

  SvaraRadera
 2. Det låter nästan som jag. Helst hemma, träffar så lite folk som möjligt, stressar inte, småfixar lite här och där i den takt jag vill och har lust med...

  Tror det är bra att tillåta sig det.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jessica, grannen2 januari 2014 18:56

  Jag håller med dig! Även om jag liksom litegrann tvingas ut på äventyr till Konsum eller bibblan titt som tätt ;) så vill jag helst bara vara hemma och sunka :)

  SvaraRadera
 4. Du låter precis som jag, fast pyjamasen är inte på, men latheten är där, helt klart! Så skönt det är och man vet knappt vad det är för dag! :)
  Slappa på, tids nog blir det vardag igen!
  Kram och god fortsättning!
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Hej lilla Fröken,

  Jamen visst är det skönt att bara lufsa runt i pyamasen,svepa in sig i en pläd och bara ögna igenom inredningstidningar utan att ens orka läsa mer än bildtexterna.. haha...

  Själv avundas jag dig, önskar jag hann göra detsamma men det är så mycket just nu... även om jag är officiellt ledigt. Men är man egen är aldrig hjärnan ledig i alla fall.. suck.

  Ha det gott och jag önskar dig ett underbart nytt år!

  Kram Linnea

  SvaraRadera
 6. Det låter så bra..och det måste man ju få unna sej ibland att va slö! jag går själv på halvt, så att säga.. går i fähuset ja de gör jag men sen orkar man inte så mycket mer...men nu ska jag sticka en stund..el sy...kramar

  SvaraRadera
 7. Samma här....har haft en väääldigt lugn jul o nyår här....skönt att bara få vara ibland....det behöver vi!
  Gott Nytt (Trädgårds) År! (lite tidigt kanske....;)
  Nettan

  SvaraRadera
 8. Låter som härliga, lediga dagar utan alla måsten.

  Trevlig blogg, ska kika vidare en stund till :-)

  Kram Ellinor

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!