tisdag 28 januari 2014

The Truman Show?

För andra eftermiddagen i rad började det vräka ner snö i exakt samma ögonblick som jag svängde av mot "Glesbygd" ute vid stora vägen. Från noll till hundra på en sekund; som om vädergudarna satt på lurpass och väntade och tryckte på en knapp när de såg att jag kom körande. Märkligt... Man börjar ju nästan undra om man är med i "The Truman Show". (Ni vet den där helt fantastiska filmen där det går upp för Jim Carreys rollfigur att han egentligen bara är en karaktär i en välregisserad dokusåpa?)


Nytt snöfall medför iallafall att man får tända brasa och sitta i gröna rummet och rugguggla. Jag är rätt bra på det, faktiskt. Helt oregisserad...

P.S. Hej Eva A! Ser du att den turkosgröna ugglan från byns finaste lilla blomsteraffär har hittat hem till mig? Vad förvånad du blir, hihi! D.S. 

8 kommentarer:

 1. Vad avis jag blir.. jag vill också ha en sån uggla..så himla fin!!!Här har det inte snöat nått ..men är kallt..-14 o blåser en isande kall vind som går genom märg o ben! Ha de gott

  SvaraRadera
 2. Hej! Nej jag är inte jätteförvånad o jag har köpt en oxå. Kramis EvaA

  SvaraRadera
 3. Jessica, grannen28 januari 2014 21:10

  Va! Gillar du ugglor? Nu fattar jag nada...

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Mer ska komma inatt, bara att kura ihop sig o mysa! Tyvärr kan inte jag tända en brasa, helt omöjligt annars hade den brunnit hela tiden här hemma!

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Vilken fin rugguggla att uggla med!

  Jodå, snöfall har vi haft även här och jag fick skotta fram bilen idag ....bakom höööga vallar! Jo´rå så mycket snö som vi har fått kan nog räcka för hela vintern...!

  Skönt att du ändå kom hem!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 7. Inge vidare väder att köra i idag.

  Det var kul att ses i söndags!
  Ha det gott
  Kram

  SvaraRadera
 8. Ja, visst kan man ibland undra som du....;) hi, hi....om The Truman show......Vilken söt uggla! Och "ruggugglor" finns det nog gott om denna årstid.....jag älskar snön och allt men visst är det mysigt att sitta inne och kura....har tyvärr inget att elda i......så man får nöja sig med lite tända ljus och en kopp te....;)
  Ha en fin dag!/Nettan

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!