onsdag 12 februari 2014

Att dra ner mössan och hålla ut

Alltså, februari är faktiskt en ganska trist månad. Det är trist väder. Det är för lite dagljus. Det är skitigt ute. Det är skitigt inne. Dagarna både kommer och går, utan att man egentligen märker någon skillnad. Man är energilös och trött mest hela tiden. Ja, februari skulle man helst bara vilja hoppa över. 


Eller så är den krassa sanningen att JAG är ovanligt trist i februari. Hmmm... Det är väl bara att dra ner mössan och hålla ut. Våren kommer säkert i år också. Jag får vänta lite till, helt enkelt. Om än en smula otåligt.

7 kommentarer:

  1. Drar ner mössan och vabbar lite till... Fast jag vittrar vår, rabatterna börjar skifta i grönt <3

    SvaraRadera
  2. Nej, det är inte bara du som är trist. Det här kan vara den segaste jan/febr jag nånsin upplevt. Det finns massor att göra och jag får inget ur händerna och det är inte mycket som är roligt. Dra ner mössan låter som ett utmärkt förslag. Jag följer ditt exempel!

    SvaraRadera
  3. Lugn och fin, våren kommer!
    Jag har köpt lite blommor till mitt kök för att piffa upp det gråa lite!
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  4. Men det finns gott hopp om en vår! I går hade vi varma solstrålar mellan snötussarna och jag kan känna att ljuset ökar på eftermiddagen för varje dag! Det är bara att hålla ut!

    kram louise

    SvaraRadera
  5. Det är ruskigt grått nu och jag längtar efter lite sol och frossar i krispigt gröna blommor :)
    Kram Maria

    SvaraRadera
  6. Det är ruskigt grått nu och jag längtar efter lite sol och frossar i krispigt gröna blommor :)
    Kram Maria

    SvaraRadera
  7. Skitiga fönster, förkylning och influensa och ovanpå allt har jag fått nackspärr! Men snart är det mars! Ljusare tider väntar :-)

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!