tisdag 25 februari 2014

Final och rosa mördarsniglar

Igår kom senaste numret av Trädgård & Blommor i brevlådan, och med det ett bifogat brev från redaktionen där det står att tidningen kommer att upphöra. Trist, får jag nog säga att jag tycker; jag har tyckt mycket om den och får väl läsa sista numret med andakt. 


För att göra avskedsstunden extra högtidligt smaskar jag sura skumbananer medan jag läser. De ser nästan ut som rosa mördarsniglar där de kryper över tidningsomslaget. Det är nog bäst att jag biter huvudet av dem omedelbart och bums!

11 kommentarer:

 1. Ha ha ha...ja tänk om mördarsniglar ändå vore så där delikata!! Och tidningen...har nog läst något enstaka exemplar, men det är trist när något försvinner som man lärt sig hitta i och tycka om. Här gick jag riktigt upp i limningen när jag helt plötsligt fick ett brev från en bokklubb där det stod att månadens bok tyvärr var försenad...jag är nämligen inte med i den bokklubben!! Då visade det sig att Hem&Trädgård som jag däremot är med i, hade gått över till en annan bokklubb, utan att meddela det. Men nu vet den "nya" bokklubben vem jag är...medlemskapet avslutades snabbt!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Bara tanken på mördarsniglarna får mej nästan att kräkas! :) Men...de här ser betydligt godare ut!
  Trist med en bra tidning som lägger ner, men man kan kanske förstå att marknaden är nästan mättad.

  Ha en fin kväll!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Många tidningar läggs ner :( i fjol försvann finska versionerna av Lantliv och Drömhem och trädgår. Antar det är LRF medias tidning den där också?

  SvaraRadera
 4. Tråkigt när bra tidningar försvinner.
  Tycker nog de där mördarsniglarna såg riktigt goda ut.
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Jessica, grannen25 februari 2014 20:45

  Ge mig!!!! En sån snigel hade jag lätt kunnat döda just nu, mums!

  SvaraRadera
 6. Jag tror det är tufft i tidningsbranchen. Nu kommer jag att tänka på mördarsniglar varenda gång jag ser en rosa skumbanan : )

  Allt gott

  /Anette

  SvaraRadera
 7. Näää så trist, alla mina favorittidningar läggs ned, sist var det svenska Isabellas!
  Nåja, önskar dig en finfin vecka och ha det gott!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 8. Jag gjorde precis som du - läste det sista numret andaktfullt medan jag drack mitt favoritte. Tråkigt att den försvinner. Jag gillade verkligen den tidningen.
  Ha det riktigt bra!
  /E

  SvaraRadera
 9. Haha! Nu kommer jag för alltid tycka att såna där skumbananer ser äckliga ut! Bit huvudet av dem fort innan de gör någon skada! :) /Susanne

  SvaraRadera
 10. Haha, du är rolig du!
  Jag gillar också "mördarsniglar", men bara de som är rosa.
  Nu har snölagret minskat betydligt här och snart kan jag börja leta vårtecken. Härligt!
  Må så gott och kram!

  SvaraRadera
 11. Den var en av de bättre, inte så väldigt mycket närbilder av blommor. jag tycker trädgårdsliv är roligast, men sen så är jag mer inne på form än på växter, egentligen =)Den är dock väldigt svår att hitta, ibland finns den i hyllan, ibland inte.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!