söndag 2 mars 2014

Ekorrar och Vasalopp

Jodå, vi var uppe tidigt idag för att inte missa Vasaloppsstarten klockan 8. Fast mellan Smågan och Mångsbodarna gjorde vi en liten avstickare från huvudspåret och åkte till grannbyn på Folkets Park-loppis. Vi är märkligt samkörda på sådana ställen, mannen och jag. Snabba som attan är vi, och när vi sammanstrålar efter 10 minuter på skilda håll, så har vi ofta tittat på samma saker. "Såg du den där krukhållaren med ekorrarna?" sa maken efter dagens runda. Och tänk, det var precis det jag hade gjort!


Nu är vi hemma igen, i god tid före målgång i Mora. Det regnar och är råkallt ute, och jag är sååå glad över att vi inte behöver gå ut mer idag. Istället går jag igenom min samling gamla inrednings- och trädgårdstidningar, som verkligen är i behov av att gallras ut. Tur att grannens brevlåda fungerar som återvinningscentral!

11 kommentarer:

 1. Världens mest tacksamma återvinning2 mars 2014 12:53

  Haha, ut i regnet igen vet jag! Hoppas det funkar med stenarna. Jag ska dammsuga under vår säng sen så kan du se hur vi gjort ;) tack för tidningarna!

  SvaraRadera
 2. åhh den va fin!..o säkert jättegammal.

  SvaraRadera
 3. Ja alla dessa tidningar! Jag måste rensa jag också..vågar inte tänka på hur mycket tidningar man köper på ett år! Hu! Men någon last måste man ju ha...
  Ha en fin kväll trots det dystra vädret!
  Varm kram Titti

  SvaraRadera
 4. Vilken charmig! Det är roligt att fynda på loppis. :-)
  Ha det bra
  /E

  SvaraRadera
 5. Urgullig krukhållare! Den hade jag med nappat.

  Ha det fint
  /Anette

  SvaraRadera
 6. Shopping när det är som bäst!
  Charmigt fynd alltså,

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar krukhållare. Hur tänkte han där när han gick förbi, din käre make?? :-) Tur att han har en grön fru med mer koll på läget, hehe.
  Kram
  Elin

  SvaraRadera
 8. En liknande hållare fast utan ekorrar minns jag från min barndom.
  Jag kan undra vart den tog vägen, men säkert blev den kastad när jag var yngre och inte värdesatte saker på samma sätt som på äldre dagar.
  Ha en riktigt fin vecka och kram till dig!

  SvaraRadera
 9. Haha, du är för rolig....och söt krukhållare hittade ni....och målgång fick ni se, den var faktiskt lite spännande....

  SvaraRadera
 10. Krukhållare var ett nytt ord för mig, jag brukar säga väggampel..hursomhelst så var den jättefin och jättegrön:)
  Skorpan

  SvaraRadera
 11. Om jag skulle testa våra grannars brevlådor i smyg. ;) Vilket fynd ni gjorde. Jag har älskat ekorrar sedan jag var liten och saknar de som brukade leka i vår trädgård, där vi bodde sist. Jag tog också paus mitt i Vasaloppet och kom hem lagom till det rafflande slutet.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!