måndag 24 mars 2014

Pilstaket i hink

En av de fina idéerna som jag helt skamlöst snodde med mig från besöket hos Pernilla igår var att fläta pil till små "staket" i hinkar, som man sedan planterar något fint i. På Pernillas trapp stod fina zinkhinkar med buxbomklot i, men här hemma gick jag loss på min loppisfyndade Kockumshink med omplanterade pelargoner. 


Jag skulle nog egentligen ha tagit av de färska pilkäpparna till den här typen av flätning, men nu snålade jag lite och tog av de äldre grenarna som var lite torra och svårare att böja. Mitt lilla staket blev kanske inte lika tätt och fint som originalversionen hemma hos Pernilla, men när pelargonen växer upp ordentligt så kan det nog se lite trevligt ut ändå. Jag ska nog testa det här i fler krukor!

10 kommentarer:

 1. Det blev ju hur bra som helst! ;)
  kram *piah*

  SvaraRadera
 2. Jessica, grannen24 mars 2014 18:21

  Värsta flätar'n ju! Snyggt!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att det ser alldeles prima ut.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Men inte ska du snåla med pilen. Här finns mer :)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Åh, det ser ju jättefint ut! Så flink du är! Lite träning innan de köpta pilkvistarna! Så jättebra det blev och den gröna hinken är såå fin, jag har själv två stycken och jag älskar dom!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 6. Snyggt!
  Skorpan

  SvaraRadera
 7. Snyggt! Det verkade ju inte som att det gjorde något att det var de lite äldre torra grenarna...blev ju hur snyggt osm helst ändå:)

  SvaraRadera
 8. Det där blev ju kanonsnyggt! Du är duktig du. :-)
  Må så gott

  SvaraRadera
 9. Snyyyyyggt!! Får kanske vara lite skamlös jag med...
  Kram
  Elin

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!