söndag 13 april 2014

Reportage och bomullsbröllop

Imorse meddelade svärmor att reportaget som Anna och David gjorde om oss för ett par veckor sedan är publicerat i dagens nummer av Sydsvenskan. Att läsa om sig själv är läskigt och roligt på samma gång, men Anna lyckades fånga våra tankar bra i texten. (Det kan minsann inte ha varit lätt, som vi pladdrade på!) Extra kul är det att några av våra egna före-bilder har kommit med. Om ni vill läsa en nätversion av reportaget så kan ni göra det här.


Idag firar maken och jag bröllopsdag. Vår allra första faktiskt, även om vi snart har hängt ihop i 13 år. Tidigare i helgen hade vi så smått planer på att köra ner till Österlen idag, för att strosa längs havet och sedan äta middag på något trevligt gästgiveri. Istället blev det biltvätt i Hässleholm och jordgubbsmilkshake på en vägkrog av känt märke. Och vet ni vad, jag tror minsann vi hade lika värdefull tillsammans-tid ändå. För det är sådana vi är, min gubbe och jag!

13 kommentarer:

 1. Grattis på bröllopsdagen och vad roligt med reportaget från ert fina hem och trädgård!

  kram louise

  SvaraRadera
 2. Grattis och så lämpligt med reportage samtidigt! Det ser härligt ut och jag kan verkligen tro att ni uppskattar er samvaro utan stora åthävor! Ni verkar så härligt vardagsnära och ....ja, mysiga, kan jag tycka bara av att läsa om allt du skriver här!
  Grattiskramar
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Så fint reportage! Roligt.

  Stort grattis på den stora dagen! Hipp, hipp hurra för er! Hoppas de följa av många härliga år.
  /E

  SvaraRadera
 4. Öppnade Sydsvenskan i morse och såg ert härliga repotage från ert hem.Underbara bilder och blev glad av att "min favoblogg" var i tidningen.
  Jag tycker att ni verkar fångat den känslan ni önskar för Er bröllopsdag.Inget kan vara mer rätt.

  SvaraRadera
 5. Åh vilket fint reportage! Kul med så många fina bilder! Och grattis på bröllopsdagen! :-)
  Kram Marie L

  SvaraRadera
 6. Jessica, grannen13 april 2014 19:26

  Grattis fina finaste grannar på eran dag! Ska genast in o läsa reportaget!

  SvaraRadera
 7. Oj, vad snopen jag blev då. Att ni bor i Broby - där är jag nämligen uppväxt! Så liten världen är på något sätt! Ler åt er bröllopsdag, så där brukar vi också göra. När vi skulle förlova oss (vi har också gift oss sent) så åkte vi till London och vi tänkte att vi skulle äta en fin middag. Det slutade med en chokladkartong på rummet för vi var för trötta för att gå ut.

  SvaraRadera
 8. Grattis på er bröllopsdag! Vad roligt att få läsa om er! Ni har nog gjort det bästa av alla val!

  SvaraRadera
 9. Gratis till det fina reportaget - jättekul att läsa !
  Vilket jobb ni lagt ner och så fint det blivit !
  Håller med om tillsammans-tid - det är inte så viktigt VAD man gör bara man gör det tillsammans !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 10. Grattis till både bröllopsdag och reportage!
  Ha det fint!
  Kram
  Jenny

  SvaraRadera
 11. Grattis på bröllopsdagen i efterskott, Anna-Karin!
  Så lustigt - jag missade pappersversionen av reportaget eftersom jag var bortrest i söndags, men när jag satt och bläddrade i gamla tidningar hos min väninna i Amsterdam så dök du plötsligt upp där i stället! Det var det gamla numret av Livet på landet som jag nu ser att du har i listen till höger. Sammanträffande...
  Kram
  Elin

  SvaraRadera
 12. Grattis på bröllopsdagen i efterskott! Med en utflyttad malmöit till make så har vi Sydsvenskan som en av våra morgontidningar, så det var en trevlig överraskning att "hitta" dig och Olof på förstasidan till Hemmabilagan i söndags. Välskrivet och många fina bilder. Som läsare gillade jag också att se förebilderna.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 13. Anna-Karin! Vad glad jag är att ni ställde upp på ett hemma hos-reportage! Både för att journalister gillar att folk säger ja till förfrågningar och för att det ledde till att jag såg reportaget, hittade din blogg och fick veta vart du tagit vägen! Det ser jättefint ut på bilderna, både här och i tidningen :) kram!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!