lördag 3 maj 2014

Trädgårdsmässa

Som jag skrev igår har lördagen bjudit på en liten tur till Wämöparken i Karlskrona, där det har varit trädgårdsmässa idag. Fint väder och mycket fin miljö att spankulera runt i, fast inte så mycket växter till salu som jag kanske hade hoppats på. 


Gunnel Carlsson var där och kåserade om sin trädgård, vilket var trevligt att lyssna på. Vi kan väl låtsas att det är hon på bilden här nedan, för den jag tog på henne blev så himla suddig...


Mest förtjust på hela mässområdet blev jag i den här fina gröna Volvon. Vore det inte en passande bil för fröken Grön, så säg? 


Jag köpte en synnerligen handvänlig 3-stegssekatör, som klipper i tjocka grenar som en kniv skär i smör. Den får jag kanske visa upp lite närmre framöver. Sen fuskade mamma och jag och körde till Blomsterlandet och handlade växter, haha! Två rosenspireabuskar blev det till kanten här hemma, och gurkplanta och kronärtskocka till köksträdgården. Nu hoppas vi på grävväder imorgon!

6 kommentarer:

 1. Vilken härlig utflyktsdag! Ja, den volvon skulle allt passa dej! En gång hade jag en exakt likadan,i min ungdom såklart, men den var inte grön utan mera åt det gråblå hållet! Läckra bilar!
  Ja, vad gör man inte för lite växter! Jag väntar in värmen innan jag köper mera växter. Penséerna börjar bli lite väl gängliga nu och bör väl bytas ut...men snart så!
  kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Jessica, grannen4 maj 2014 08:00

  Synd på växterna, hade trott du skulle komma hem med bilen full! Allra helst i den gröna 👌

  SvaraRadera
 3. Såg ut att vara en fin dag med sol.Här i Wales var det underbart väder igår, så det blev mycket trädgårdsarbete. Gillar den gamla damen!

  SvaraRadera
 4. Åh vilken livsnjutardag och bilden på Gunnel var fenomenal:) URSNYGG grön volvo också!!!!! :)

  SvaraRadera
 5. Den bilen skulle passa dig perfekt!

  SvaraRadera
 6. Men åh.....den bilen hade passat dig perfekt ju!! Vilken härlig färg!
  Ha en fin dag!
  Nettan

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!