söndag 20 juli 2014

Göra ingenting

Tro't om ni vill, men idag ligger jag med näsan i vädret i solstolen och gör absolut ingenting. Sippar iste med sugrör, spanar in fåglarna som seglar på himlen och omvandlar molnen till olika bilder i min fantasi. Möjligtvis tänker jag slöbläddra i en trädgårdstidning eller läsa ett par sidor i en pocketbok, men ingenting mer. Så skönt!


5 kommentarer:

 1. "UNICEF har bekräftat att minst 35 barn i Gaza har dödats i luftanfall, och minst 269 har skadats. Det har också rapporterats att flera israeliska barn skadats på grund av raketattacker. 25 000 barn är i akut behov av psykosocialt stöd i Gaza." Unicef, Sverige.
  Det här var några dagar sen, situationen är ännu värre nu då man säger att det är runt 200 döda. Det här är inte ett krig. Hade det varit ett krig hade det varit två arméer mot varandra. Det här är en militärmakt (Israel) mot ett folk som inte har en chans att försvara sig - palestinierna.
  Det kanske kan kännas som att det inte finns någonting vi kan göra åt det, men det är fel. Vi kan använda våra röster för att få till en förändring, men det krävs att vi hjälps åt.
  Min vän har formulerat ett mail som hon har skickat till de olika riksdagspartierna + regeringen. Ett mail som uppmanar till bojkott av israeliska varor. Vill du hjälpa till? Gå in på min blogg och följ instruktionerna.
  Tack!
  http://miramalin.wordpress.com/2014/07/18/palestina-3/

  SvaraRadera
 2. Låter underbart, precis så man skall göra så här års, när man är ledig! Ingenting!

  Kram GUnilla

  SvaraRadera
 3. Så härligt det låter!
  Ha det gott i sommarvärmen!
  /Heléne

  SvaraRadera
 4. Underbart med sådana dagar också.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Låter som en dröm!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!