onsdag 9 juli 2014

Hästveda marknad

Vi var starkt tveksamma till om det verkligen var en bra idé i värmen, men strax innan lunch idag hoppade vi in i bilen och körde till Hästveda marknad. Hästveda ligger bara 1,5 mil bort, så vi tänkte att det var nära hem om det skulle bli för olidligt. Fast idag har det blåst ganska bra, och efter att ha slukat en iskall lime-slush det första vi gjorde, så klarade vi oss ändå ganska bra i den 30-gradiga nästan tropiska värmen.


Klockan 13.00 gick startskottet för loppisen på torget i Hästveda, som äger rum varje år i samband med marknaden. Mest på skoj köpte jag en liten skev dockskrinda i trä, som kan bli rolig att ha blomkrukor eller något annat kul i. Maken hittade en hattask för en spottstyver. Efter att ha inhandlat en stor påse körsbär flåsade vi så tillbaka till bilen och AC:n för hemfärd. Mer än så orkar man inte en dag som idag!

6 kommentarer:

 1. Jättesöt liten skrinda!
  Ja hugaligen så varmt det är! Starkt gjort att orka med en loppis! ;)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Men oj vad det händer mycket grejs hos er.. fin skrinda..o vattenröret va inte det bästa, bra att ni fick det bytt.Taket blev ju också bra! Ha en skön vecka.. här har vi också värmebölja.. just nu fast kl är snart 23.00 så har vi +26 grader ute...o +25 här inne..pust

  SvaraRadera
 3. Gullig skrinda. Har en liknande fast modellen större.
  Kan tänka mig att kommersen var lite slow en dag som denna på Hästveda utom för glassförsälljarna då förstås. Tufft av er att ge er ut i värmen. Man kan ju smälta för mindre.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 4. Jättesöt skrinda och en hattask för en billig peng lät fantastiskt!
  Jo du, värmen är inte att leka med - något att minnas när isvindarna sveper kring knuten i vinter! :)
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Mycket charmig din skrinda.
  Det var väl ett bra fynd........

  Varmt är det, och jag sitter mest inomhus och pustar.

  Ha det gott i värmen,
  kram Anneli

  SvaraRadera
 6. Vilken sötnos! 👌

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!