måndag 1 september 2014

Skrot och lite till

Att det finns många fördelar med att bo i ett litet samhälle som "Glesbygd" har nog ni som läser den här bloggen förstått vid det här laget. Ytterligare en fördel är att man bara kan lyfta luren och ringa den lokala skrotfirman, så kommer de och hämtar både det ena och det andra. Som gamla spisar, till exempel. Och gamla elektriska element, som har stått på vinden och luktat gammal gubbe sedan gud vet när. Ingen betalning vill de ha för omaket heller. Helt fantastiskt!


Nu har min käre make invigt vår nya ugn, så till kvällsmaten njuter vi av hembakat lantbröd. Utanför fönstret håller det vackra vädret på att återvända till våra trakter, och om en timme börjar höstens första körövning. Sämre kan man verkligen ha det!

5 kommentarer:

 1. Det finns många fördelar med att bo där alla känner alla. Det finns alltid hjälp att fås och att ges. Nackdelen är kanske att alla också vet allt om alla, antingen man vet det eller inte. Men trots allt överväger närheten till människor, inte geografiskt men känslomässigt. Var nyss och "satt" hos en granne som inte kan lämnas ensam när hustrun behövde göra några ärenden.

  SvaraRadera
 2. Så bra! Ja, det finns många fördelar med att bo på landet minsann! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Frågar man M är den där skroten inge bra. Kanske för att de bara lämnar saker hos oss 😂😂😂

  SvaraRadera
 4. Jag håller med dej - det finns så många fördelar med att bo i glesbygd! :)
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Element som luktar gammal gubbe, ha ha! Du är verkligen rolig! Visst är det skönt att bli av med skrot fortare än kvickt!

  /Jenny

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!