tisdag 2 september 2014

Små krabater på besök

Ända sedan vårvintern har vi haft besök nästan varje dag av en liten kanin. Titt som tätt ser jag den genom köksfönstret om eftermiddagarna, och ibland har den hoppat runt vid bilen när jag kommer ut om morgnarna. Ikväll när jag stod och stekte ägg fick jag syn på vår lille vän igen, den här gången i sällskap av en kompis. Mitt på gräsmattan satt de och mumsade en trerätters ogräsmiddag, och mellan tuggorna pussade de lite grann på varann. Om tanten som stod med näsan mot fönsterrutan med kameran i högsta hugg togs det ingen notis alls...


Jag vet att kaniner och trädgård vanligtvis inte är någon lyckad kombination, men de här små krabaterna har inte förstört något, vad jag kan se. Och på maskrosorna i gräsmattan är det ju liksom fritt fram, får man väl tycka.

5 kommentarer:

 1. Ja peppar peppar har vi nog fått väldigt fredliga kaniner i backen ☺️ Här ser vi dem i ruffsigakullen då o då. Även där är det fritt fram så att säga 👌😂

  SvaraRadera
 2. Så söta gäster!! Ja, så länge de håller sig till gräsmattan vill säga...Kanske du kan få hjälp med hålen till kommande plantering av lökar också...??
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Visst är de gulliga, om de bara är två, men när det blir invasion är det inte roligt. Många har besvär med hela stora kolonier. Och förökar sej gör de ju snabbt, som kaniner!

  SvaraRadera
 4. Så söta! Vi har bara en kanin och han heter Pepsi och bor i lilla tjejens rum! :)

  Kram!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!