söndag 5 oktober 2014

Tvättstugefönster

De små blyinfattade fönstren som maken kom hem med i slutet av sommaren har hittat sin plats. Ståendes på höjden passar de precis in i fönstren nere i tvättstugan. Efter lite pyssel med en självhäftande vitmålad list, så sitter de på plats och riskerar inte längre att falla framlänges. De grönfärgade rutorna gifter sig extra bra med den höstfärgade trädgården utanför. (Elementrören i taket kan vi väl försöka bortse ifrån...)


Att få fönstret att "fastna" på en helhetsbild visade sig vara stört omöjligt idag, när solen har gassat på mot söderväggen utanför, men här nedanför kan ni iallafall ana hur det ser ut. De murade fönsternischerna gör att det nästan ser sakralt ut!Det är snart dags att tassa ner hit och tappa upp söndagsbadet. Med "nya" fönster att ligga och kika ut igenom blir det säkert extra angenämt idag!

8 kommentarer:

 1. Verkligen fina fönster.
  Ha en fin söndagskväll!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Så fint! Kan tänka mig att det är väldigt vackert när solen ligger på.
  Må så gott
  /E

  SvaraRadera
 3. Snart dags för julabadet 💚👏

  SvaraRadera
 4. Så vackert det blev med fönstren på plats!!

  Hittade till din blogg för en vecka sedan o har nu läst ända från start! Du har en sån mysig o trevlig blogg!! Extra inspirerande med dina trädgårdsfoton! Vi har lite lika smak, så jag har fått en hel del tips på växter som jag själv ska köpa in till min egen trädgård i vår!! Tack!

  Ha en härlig söndagskväll! Mvh, Elin i Trollhättan

  SvaraRadera
 5. Helt underbart fönster och så smart med listen!
  Hoppas att badet var skönt, det var det säkert! :)
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 6. Självklart kan vi bortse från elementrören. Men du... vilka jättefina fönster! Så himla fina, och vad bra att du hittade den perfekta platsen.

  /Jenny

  SvaraRadera
 7. Men hjälp, vad fint det blev i fönstret! Och när jag ser Din gamla mangel så vill jag genast springa upp på lidret och hämta ner vår gamla.../Lilla gummann

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!