torsdag 11 december 2014

Sucker for package

I'm a sucker for package. Det skulle nog faktiskt nästan gå att sälja vad som helst till mig, bara paketeringen var tillräckligt trevlig. Det händer att jag handlar hem saker vi nästan aldrig använder, bara för att paketet är snyggt. Vårt skafferi är fullt med sådana exempel, och ofta hinner bäst-före-datumet passera innan vi ens har kommit halvvägs i paketen och kryddburkarna. Och nu när vi äntligen har fått lite snyggt i tvättstugan kunde jag naturligtvis inte motstå att klicka hem en glassig flaska flytande tvättmedel från Maison Belle. Med rejäl rabatt förvisso, men bara av den enkla anledningen att innehållet är härligt mangofärgat och att flaskan kommer med en snygg etikett, haha!


Billigt tvättmedel som kommer i pappkartong häller jag över i zinkburkar, sköljmedel (som jag faktiskt har slutat använda) i plastflaska har jag hällt över i en gammal julflaska från IKEA och fläckborttagningspulvret (som kommer i den där knallrosa burken, ni vet) gör sig bättre i en glasburk med lock, som jag fyndat för en spottstyver på Erikshjälpen.


Så visst är jag en sucker for package, men vet ni vad? Det blir faktiskt himla mycket trevligare att tvätta när det är lite piffat och fint på hyllan där nere!

4 kommentarer:

 1. Jag håller med till fullo! Även tvättstugan får mer än gärna se trevlig ut 👌

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Jag använder inte så mycket sköljmedel längre, bara ibland.
  Jag har gamla glasburkar med fin spets knuten runt om till vanliga tvättmedlet.

  Kram

  SvaraRadera
 3. En vacker förpackning är aldrig fel.
  Det blir ju så mycket roligare.

  Mjukmedel använder jag nästan aldrig nuförtiden.:-)

  Ha en riktigt fin helg!
  Kram
  Heléne

  SvaraRadera
 4. Men så betydligt mycket trevligare det blir!!!

  Jenny

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!