söndag 28 juni 2015

Och på den sjunde dagen...

... så vilar fröken Grön. Dricker kaffe, smaskar franska makroner (som i ärlighetens namn är mer njutbara för ögat än för gommen), tar ett skumbad, läser deckare och viftar på tårna.


Går ett varv i trädgården, klappar på mitt fina växthus och går in igen utan att ha ryckt ett endaste ogräs på vägen. Jo då, jag klarar faktiskt det! 

5 kommentarer:

  1. Makroner är helt klart överskattade. Men snygga är de. :-) Så duktig du är som kan vila en hel dag från trädgårderande! Det måste man nog göra ibland. Ogräset lär finnas kvar till någon annan dag. :-)

    SvaraRadera
  2. Hel rätt! Fortsätt och njuuut!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  3. Håller med dig att makroner är lite överskattade. Stod i morse och tittade på en makronmix och funderade om jag skulle baka... Men tänkte att de var smakmässigt inte värt besväret... :-D Fast är man riktigt sötsugen då är de riktigt goda! Fin sommardag till dig!

    SvaraRadera
  4. Håller med dig att makroner är lite överskattade. Stod i morse och tittade på en makronmix och funderade om jag skulle baka... Men tänkte att de var smakmässigt inte värt besväret... :-D Fast är man riktigt sötsugen då är de riktigt goda! Fin sommardag till dig!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!