torsdag 2 juli 2015

Glasklart

Jag hade egentligen bestämt att dagens enda arbetsamma projekt skulle vara att dra bort gamla lister på växthuset och att skura stommen med skurborste och såpa. (Vilket jag också gjorde.) Men sen när maken kom hem från järnhandeln med nya lister, så kunde jag inte låta bli att testa att sätta upp en glasruta. Till min lycka upptäckte jag att det inte var så svårt, så jag fortsatte med hela baksidan.


Nu är dessa rutor putsade och klara, både på insidan och utsidan. Från och med nu är pergolan uppgraderad till ett vindskydd! 

5 kommentarer:

 1. Nejmen se där ja, då är det snart klart nu:) Himla fint med planteringsbordet blev det också. Ha det fint!
  Varma hälsningar,
  Sofie

  SvaraRadera
 2. Åh, så underbart att ert växthus börjar ta form och fart! Imponerande att du har fixa till glasen! Men jag kan förstå entusiasmen, när man är så NÄRA! Vilken fint växthus ni får!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Visst är det kul när man börjar kunna sätta in glaset?! Det blir liksom mer på riktigt då. Det ser ju jättefint ut det där. Jag är säker på att du kommer att få stor glädje av det framöver. I mitt växthus var det 38 grader idag, trots dörrar och vädringsluckor på vid gavel!

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 4. Proffsigt!
  Nästan lte så man ångrar... =)

  SvaraRadera
 5. Men skitt vad ni har putsat,,man ser "rakt igenom" hahah..nästan som om det va utan glas;O))..Snyggt med Husqvarna bord!Det blir perfekt att stå o påta på.Det blir så himla bra med gruset också..ha en bra arbetsdag!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!