måndag 27 juli 2015

Nya växthuspryttlar

Några nya pryttlar har flyttat in i växthuset efter vår resa uppåt landet förra helgen. Tomaterna har fått en ny bänk att stå på, som vi plockade upp på ett antikställe 8 km norr om Motala på vägen hem. Prismässigt var det inget loppisfynd direkt, men det passar så himla bra för ändamålet och var precis vad jag hade letat efter.


Under bordet står en trälåda med Halmstad tryckt på kortsidorna, som jag hittade redan veckan innan i en retrolada utanför Lönsboda. De gamla träkäglorna kommer från ett kuriosaställe i Fagersta. De är egentligen gjorda för att banka på stämjärn med, men jag tycker de är himla dekorativa i all sin klumpighet.


Den gröna krukan fick jag på köpet utanför Motala, och den lilla pallen blev min för en tia på ett loppisställe längs vägen mellan Örebro och Askersund.


För övrigt började jag jobba idag, efter att ha varit ledig i fem veckor. Det kändes rätt bra med regn och en biltermometer som visade 8 grader när jag körde imorse. Jag mjukstartar med fyra dagar och är ledig på fredag igen. Det är ju dumt att förta sig redan första veckan, hihi!

4 kommentarer:

 1. Finfina fynd! Pallar och bänkar får man aldrig för mycket av. Det gick snabbt att få upp växthuset. Sist jag tittade in hade ni inte börjat.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 2. Oj, du har varit mina trakter. Nästa gång får du höra av dig så bjuder vi på fika i växthuset - det hade varit jättetrevligt att träffas !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 3. Åh, de där pallarna är ju helt underbara i ditt växthus! Vilken lycka att hitta såna! Käglorna passar ju också som dekoration!
  Du har verkligen funnit stilen i ditt växthus! Så kul det måste vara!
  Åh, så du börjar redan jobba?! Skönt att det bara är några dagar.
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Åh, så fina fynd du har gjort! De passar fint där i växthuset. Och så fint ni har gjort med staket runt köksträdgården också! Supersnyggt!

  Verkligen mysigt ställe ni bodde på under semestern. Härliga bilder! Förstår att du njöt i det gröna rummet. ;-)

  Sommarhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!