torsdag 27 augusti 2015

Vintage paint

I samband med att jag var på utbildning i Helsingborg idag, så passade jag på att googla om det fanns något ställe som sålde kalkfärg till mitt skåpsprojekt. Det gjorde det HÄR, så nu har jag inhandlat en 700-millilitersburk "Vintage Paint" från Jeanne D'Arc Living och en liten provburk ofärgad antikvax. Ni blir säkerligen chockade av att höra att jag inte valde en grön nyans på färgen, utan en bruten varm vit som heter Soft Cream. Radikalt så det förslår, hihi!


Shabby chic-looken är inte riktigt min tekopp, men jag tror det här kan bli bra. Egentligen vill jag prova att måla NU, omedelbart och bums, men jag ska nog försöka "hia" mig lite. Iallafall till imorgon, när jag kommer hem i lite bättre dagsljus. Tror ni jag klarar det? Om jag går en sväng via frysen och hämtar den där Häagen Dazs-glassburken, så går det nog lättare.

6 kommentarer:

 1. Det behöver inte bli Shabby chic för att du använder Chalk Paint. Låter du bli att slipa så blir det som vanlig färg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter bra, Asta! Tänker mig en ganska täckande ytfinish. Ska bli kul att prova! Verkar vara en 'snäll' färg att arbeta med.

   Radera
 2. Åh, så spännande! Ja, ibland får man tänka om, kanske tänka utanför sin egen box...typ! :)
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Ska bli spännande att se resultatet. har länge velat testa den typen av färg men har inte haft något lämpligt projekt. Ditt skåp kommer nog att bli riktigt fint när du är klar. Liza

  SvaraRadera
 4. Ska bli kul att se skåpet när du är klar :) Låter fint med Soft cream. //Victoria

  SvaraRadera
 5. Hejsan.

  Spännande projekt du har framför dig!
  Den färgen kan jag verkligen rekommendera, den är mycket lätt att använda och få ett fint resultat.
  Vi som målar dagligen är så nöjda med den......
  Ska bli kul att höra vad du tyckte och se möbeln i färdigt skick.

  Hoppas allt är ok med dig, jag läser din blogg men är mycket dålig på att kommentera hos andra, har liksom fastnat i "instagram -träsket" nu
  Ha en fin helg,
  kram Anneli

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!