fredag 9 oktober 2015

Ärtan pärtan piff

Eftersom jag är en sån där som bara kör med direktsådd, så tog det ganska lång tid innan det blev fart på luktärterna i sommar. Men nu, nu blommar de som galningar! Om jag inte minns fel så var det Royal Rose Pink som åkte i jorden i år. Jag plockar små luktärtsbuketter varje vecka och sätter i små vaser i badrummet. Bättre än Wunderbaum, hihi! 


Den gamla tvättbaljan stod i källaren när vi flyttade in på Solhäll. I början av varje trädgårdssäsong står jag där och funderar på om jag ska plantera ett litet träd av något slag i den, men det blir aldrig av. Fast det är ju å andra sidan ett perfekt ställe för luktärter, så det blir förmodligen inget träd nästa år heller.

2 kommentarer:

 1. Väldigt fint! Alltid svårt med stora krukor och kärl tycker jag - känns lite "onödigt" att sätta små växter i dem, men å andra sidan blir det ju lika fint för det.
  Har inga luktärter alls i år, väldigt sorgligt...
  Kram
  Elin

  SvaraRadera
 2. Annars är rönnsumak ett fint träd att ha i kruka. Det blir som ett paraply och så kan du ha något fint ner till som täcker jorden så den inte torkar ut så snabbt.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!