söndag 5 mars 2017

I tvättstugan

När vi tog oss en liten loppispromenad uppför backen igår förmiddag (vi har ju turen att ha gångavstånd till flera fasta loppisbutiker här i byn) hittade maken en stor korg, som nu har hamnat nere i tvättstugan. Den är nog egentligen bättre som förvaring på vinden, men den får stå här nere så länge. 


Jag scrollade igenom en köp-och-säljsida på Facebook i fredags, och hoppade till när jag hittade en bild på vårt eget linneskåp. Tydligen hade tjejen som lagt ut annonsen googlat "linneskåp" och hittat just min bild, och nu letade hon efter något liknande. Kul, men jag medger att jag blev lite paff först.


Det gamla träbordet är superstabilt och funkar jättebra som arbetsbord här nere. Jag älskar min gröna gamla mangel, som står på bordet. I praktiken fyller den ingen funktion, eftersom vi inte använder den, men den är ju så himla charmig. Den får stå kvar tills vidare.


Längst in i tvättstugan står badkaret. Här ligger jag var och varannan söndageftermiddag och lyssnar på poddar; gärna läskiga sådana som Mordpodden, Rättegångspodden och Svenska mord. Min absoluta favorit är dock P3 Dokumentär, men helst sådana avsnitt som handlar om gamla kriminalfall. Jag är nog lite morbid, moahahahaha!


Nackdelen med det här rummet är att det drösslar ner spån och skräp från springorna i brädtaket när vi rör oss på bottenvåningen, men det går ju att dammsuga bort. Jag skulle vilja hänga upp fler fönster och skapa en större skiljevägg in mot "spa-avdelningen", men det får väl bli ytterligare ett av alla framtidsprojekt. Tills vidare är vår tvättstuga ändå ett riktigt trevligt rum att vistas i, i all sin enkelhet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!