söndag 14 maj 2017

Barfotakväll

Vilken ljuvligt ljummen söndagkväll det är! En sådan där kväll när man kan tassa barfota i gräset och fortfarande ha kortärmad tröja. Det är nästan så man får lite semesterkänsla. Jag har kameran med mig och knäpper några bilder, som jag bjuder på rakt upp och ner. 
Efter ännu en utedag är jag syrechockad och lite trött i kroppen. Jag ska nog krypa till kojs tidigt ikväll. Det är så himla skönt att ligga och läsa en stund, innan det är dags att träffa John Blund. Vi säger så för den här gången. Godnatt på er!

4 kommentarer:

 1. du har det så fint, det har kommit så mycket längre i trädgården än vad det har här i Umeå. är det vanligt trädgårdsgrus som du använder dig av när du lägger det i trädgården, duk under och bort med grässvålen ? Tipsa mig gärna.
  // elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är vanligt trädgårdsgrus. "Naturgrus" heter det när jag beställer på grustaget. Jag bara gräver bort grässvålen, lägger markduk och sen på med gruset. Funkar ypperligt!

   Radera
 2. Åhh så långt pionerna har kommit hos dig - här är dom kanske 10 cm, max.
  Jättefina bilder du bjuder på och jag älskar din fågelholk !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 3. Härligt! Någon barfota kväll var det inte här kan jag säga....kallt och regn igår och i morse yrde det lite snö igen.....härliga maj....Ja,ja...man får titta på dina blommor ett tag....hi hi....Det ÄR vår i alla fall!
  Kram/ Nettan

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!