måndag 10 oktober 2011

Badkarsdrömmar

Så här års längtar jag mer än någonsin efter ett badkar. Det är det enda jag saknar från lägenheten i "Storstad", där jag kunde spola upp ett varmt skumbad flera gånger i veckan ibland och bara ligga bland bubblorna och gotta mig. 

På Solhäll har vi planer för ett mini-hemma-spa nere i källaren någon gång i framtiden. Nothing fancy, men absolut ett badkar, gärna ett i gammaldags stil med tassar. 


Än så länge är drömmen långt ifrån sann; den gamla oljetanken står kvar i ett hörn där nere och hela rummet är precis så förfallet och skunkigt som en gammal källare kan vara. Men till våren kanske...

6 kommentarer:

 1. Jag trodde inte att jag skulle sakna mitt badkar från lägenheten, men ruggiga kvällar så skulle det inte vara så dumt. Ett riktigt djupt som man kan sjunka ner i...

  Ja, drömma är ju gratis.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja, visst drömmer man om sköna bad denhär tiden när det börjar bli ruggigt och mörkt! Gärna ett badkar med tassar - helt klart! Så snyggt!
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Jag är dålig på att bada måste jag erkänna. Snål med vatten eller tar mig inte tid?
  Tycker absolut ni ska göra ett lite spa med ett sådant badkar du visar. Helst en liten bastu och en skön stol att vila i också:)

  Ha dé!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Jag bjuder dej på ett varmt bad i mitt badkar om du kommer. Kram från mamma

  SvaraRadera
 5. Att ha badkar "is da shit"! ;D

  Jag har ett som jag använder JÄTTEMYCKET, vardagslyx på hög nivå! Vi köpte vårt på auktion och har reemaljerat (stavas?) om det!

  Mvh
  Frida

  P.S. Finns på bild här http://systrarnahjerten.blogspot.com/search/label/Badrum

  SvaraRadera
 6. Åh, ett badkar. Jag drömmer om det jag också! Är på planeringsstadiet att bygga ett nytt stort badrum men planerna får vänta tills plånboken också vill. Men i huvudet är det klart! Ett stort tassbadkar, högspolande toalett och pärlspont på väggarna! Det är härligt att drömma!
  Ha det så gott!
  Kristina

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!