tisdag 5 juni 2012

Ljus i mörkret

Det är lika mysigt varje kväll när jag får kika ut genom det lilla köksfönstret ovanför diskbänken för att se om det lyser där ute i trädgården. Och det gör det, minsann! Den lilla solcellslingan som jag köpte i USA under påsken är verkligen en trogen mörkerkompis.


Jag har virat slingan runt den gamla järnstången mellan äppleträden. Nästan som att ha en liten dansbana där ute. Jag ångrar att jag inte köpte fler. (Får väl lägga in en beställning hos svägerskan till jul...)

8 kommentarer:

 1. Läckra! Du skulle ju kunna bli generalagent här i Sverige? Just lite trevliga solcellsdrivna slingor tror jag skulle sälja som smör i... solcellsbelysningssken!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Så söta. En egen dansbana är inte fy skam minsann.
  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 3. De är jättesöta, dina "amerikablommor"! Och snart är det ju midsommar, då kan du ha fest vid dansbanan. Och servera mojitos i baren kanske ;)

  Här hemma ligger tre solcellsslingor från IKEA precis vid altandörren. Av någon anledning kommer de inte ut i trädgården... Men de tänds faktiskt varje kväll när det blir mörkt även inomhus. Kanske får det bli mitt nationaldagsprojekt? Att hänga upp slingorna i äppelträden!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. **Oh vilken fin ljusslinga, rosbågen är köpt på biltema, billig o bra, har 3 st hihi, kramen/Emma**

  SvaraRadera
 5. Supermysigt- vilken underbar slinga....Kramar

  SvaraRadera
 6. Den där känslan av nöjdhet, den älskar jag. Köp fler :-)

  SvaraRadera
 7. SÅ fin slinga. Vet du om det finns liknande i Sverige?

  Kram

  SvaraRadera
 8. Lamporna är jättesöta! Inte alls så trista som typ alla andra solcellslampor är...

  Tack för peppingen om huset! Jag hade tyvärr flyttat in i tankarna och kände väl att saker var på g att lösa sig, nu är man höggravid och hemlös om 4 månader, argh!!! Men jag hoppas du har rätt, att det väntar nåt bättre runt hörnet.
  Ha en skön dag idag!!!

  KRAM

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!