onsdag 8 januari 2014

Malmö revisited

I eftermiddag hade jag ett snabbt ärende till Malmö igen. När jag satt på tåget ner så tänkte jag att det vore mysigt att även hinna titta i affärer lite grann. Efter att jag var färdig med mitt egentliga ärende så strosade jag förvisso runt i några butiker, men jag kände mig inte så värst engagerad i shoppandet. Då var det desto trevligare att pusta ut med en kyckling- och valnötssallad med wasabidressing på Redfellas på HansaCompagniet. Den dressingen visste var den tog; så himla gott! 

På vägen tillbaka till centralen så sneddade jag över Lilla Torg. Där är så mysigt när det är mörkt, i synnerhet så här års med alla stämningsfulla ljusslingor som lyser. Fast någon isbana har de inte i år. Bordslampan i megastorlek pryder dock verkligen sin plats.


Hemma i "Glesbygd" igen förundras jag över insikten att morgondagen faktiskt är veckans sista arbetsdag för min del. Vilken förträfflig mjukstart på året!

4 kommentarer:

 1. Jessica, grannen8 januari 2014 20:24

  Tre dagar! Du bara sliter.. Hahaha!

  SvaraRadera
 2. Det låter som en lagom arbetsvecka tycker jag! Själv har jag två dagar kvar, men det känns rätt ok det med... :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 3. Jag antar att du ändå kände att det var skönt att komma hem till glesbygd igen efter stadsbesöket! Så känner alltid jag när jag varit i stan.
  Fint ändå med lite cafébesök och lite strosande. Ja, så många fiffiga och kreativa ljuspunkter de hittar på i städerna. Man förundras ju lite och njuter kanske också en stund.
  Ha en fin torsdag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. oj skitt vilken stor lampa.. haha den skulle man ha på sin tomt då det är mörkt...jag bor också på "glesbygdden"..o det är mörkt som i säcken.ha de bra!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!