fredag 3 januari 2014

Ny stil?

Ibland önskar jag att jag var mer intresserad av kläder än vad jag faktiskt är. I synnerhet läckra vintagekläder från 1900-talets olika årtionden. Jag kikar ofta in hos bloggare som Elsa Billgren, och Underbara Clara och blir så himla inspirerad av deras klädstil; den ena vintageklänningen läckrare än den andra. Jag besöker loppisar och second-handbutiker ganska regelbundet, men av någon anledning går jag så gott som aldrig igenom klädutbudet på sådana ställen. Med ett undantag (som jag har skrivit om förut här på bloggen): Myrornas läckra butik på Ystadvägen i Malmö.


Det är något med hela upplägget på det här stället som får mig att vilja transformeras till Carrie i Sex and the City och shoppa loss totalt. Så mycket läckra kläder, skor, väskor och accessoarer! Både lokal och upplägg andas bohemian chic boutique, som hämtad från London eller New York; här är det verkligen någon butiksinredare som har gjort sitt jobb med bravur.

Det har faktiskt hänt att jag kommit hem med ett och annat klädesplagg efter ett besök här, men användandet av det inköpta är det tyvärr lite si och så med... Jag klafsar fortfarande runt i jeans och kofta 99,99% av tiden och så lär det förmodligen förbli. Men drömma kan man ju!

2 kommentarer:

  1. Jessica, grannen3 januari 2014 21:50

    Jag röstar också för fler klänningar! :)

    SvaraRadera
  2. Tycker också att de där vintage-pinglorna är så läckra men säger detsamma som du att klädintresset inte riktigt orkar ända fram. Det blir jeans, tights, stor lång tröja och gummistövlar här alltid iallafall! Men faktiskt har jag börjat kika lite med det ögat på loppisar men efter stora skjortor och koftor då förstås. Klänningarna får hänga kvar då jag vet att de ändå blir kvar i garderoben!
    Ha ett gott nytt Fröken Grön!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!